(100-77) I Johnny va agafar el seu fusell

(100-77) I Johnny va agafar el seu fusell 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Quinzena victòria, 100 punts, tots els jugadors anotant, 6 per sobre de 10 punts…Si Joan Peñarroya fes guions de pel·lícula rosa segur que aquest argument seria el tronc de la història. El MoraBanc Andorra ha derrotat per 100-77 el Tecnyconta Saragossa a la Bombonera mostrant-se resolutiu i oferint un dia més la sensació de ser un candidat molt ferm a quedar-se la plaça de playoff fins el final. El tema està en què queda molt i la competició no dona llicència per saber quan pot durar un moment dolç però al paladar dels tricolors ja fa molts dies que l’amargor va deixar de formar part del repertori. El discurs, el joc i la idea mantenen una linia de coherència des de fa un parell de mesos que fa que s’encarin els dos desplaçaments consecutius (Baskonia i San Pablo Burgos) amb els marcadors d’il·lusió al màxim. I per acabar de rematar, els 100 punts també han tingut recompensa pels aficionats que han pogut endur-se i celebrar una hamburguesa gratis a Mc Donalds en el que ja s’ha convertit en una litúrgia que remata l’alegria dels finals de partit.

I és que per bé que el partit ha tingut relat de Corín Tellado ha començat sonant i fort a Thriller. El Tecnyconta Saragossa ha començat espantant la parròquia local, per allò de ser Setmana Santa, i al final del primer quart dominava 23-25. El MoraBanc semblava aquell ciclista de qualitat que no ha trencat a suar però quan s’ha posat ha agafat l’escapada bona. I és que el marcador ha passat d`un 25-31 a un 40-31. Un 15-0 com una casa de pagès amb un Shurna desfermat (ha acabat amb 21 punts). Només eren 9 punts en aquell moment però pel Saragossa la sensació era que s’estava posant a ploure fort. Pedra de la grossa. 54-43 al descans, 64-58 en el minut 35 i 78-57 al final del 3Q. El darrer quart ha estat de mantenir distàncies, i de refermar l’actuació coral d’un MoraBanc Andorra més sòlid que mai.

Shurna ha estat sense dubte l’home del partit (ha fet 21 punrs). Els altres 5 que han passat de 10 pel MoraBanc Andorra son Jaime (12), Colton Iverson (11), Vlado Jankovic (12), David Walker (11) i David Jelínek (11). Pels aragonesos, Gary Neal ha tingut un altre dia a l’oficina amb 25 punts.

Una altra festa de bàsquet i de passió (de setmana santa) en una temporada que encara promet grans emocions. Queda molt, molt per gaudir i el límit d’aquest equip no sembla dibuixar-se clarament.