(78-65) La setzena arriba amb una exhbició de solidesa contra Estudiantes

(78-65) La setzena arriba amb una exhbició de solidesa contra Estudiantes 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La setzena victòria ja és aquí. I de la millor manera possible, guanyant per 78-65 el Movistar Estudiantes i escombrant-lo per moments de la pista. S’agafi per on s’agafi l’estadística els de Peñarroya han estat superiors i la seva victòria ha estat inapel·lable. No cal més lectura que el 101-48 final que sumaven els dos conjunts a la fi dels quaranta minuts. El marge de domini del MoraBanc ha estat fins i tot més gran del que indiquen els 13 punts finals. Al descans aquest registre era de 62-17 després d’un segon quart que no ha estat, per dir-ho d’alguna manera, terrenal. Els tricolors han destrossat els visitants oferint la seva millor versió. Amb encert i joc variat en atac i sobretot amb una defensa angoixant que desfigurava cada cop més l’Estudiantes. De fet els fonaments del triomf cal buscar-los en aquest segon quart per emmarcar. Els primers 10 minuts han acabat 20-19 i amb la sensació que el partit donaria per molt però ha estat un miratge. El segon quarts hi ha hagut una piconadora sense pietat i de marca MoraBanc Andorra.

En la represa, per moments, ha semblat que Landesberg (no ha tingut el seu millor dia o no l’han deixat) podia guiar els visitants cap a una reacció i de fet el marcador s’ha ajustat fins el 51-35. Però un cop més la crida a l’ordre de Peñarroya des de la banqueta ha fet que tornés la intensitat i el bon joc i les diferències s’han estabilitzat a l’entorn dels 20 punts tret de la testimonial reacció final dels estudiantils.

Ha tornat a ser un triomf d’aquells que agraden a Peñarroya, coral. Andrew Albicy ha estat però el millor amb 11 punts i 9 assistències per un imperial 25 de valoració. Però també cal destacar els 17 punts de Blazic, els 15 de Shurna, parlant de valoració o els 15 anotats per Landing Sanè.

Diumenge vinent test a la personalitat de l’equip visitant la pista d’un Bilbao que està passant una ratxa molt negativa i que està immers en la lluita pel descens.