(89-87) El Madrid cau en una nit màgica a la Bombonera

(89-87) El Madrid cau en una nit màgica a la Bombonera 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Si aquesta nit o demà us creueu alguna persona amb un d’aquells somriures estúpids de felicitat no tingueu cap dubte que aquesta nit ha estat a la Bombonera veient com el MoraBanc Andorra derrotava per 89-87 el Reial Madrid. Els blancs arribaven líders indiscutibles (i així se’n van d’altra banda) i a més havien guanyat tots els partits que havien jugat fora de casa fins avui. Els de Laso estaven oferint una imatge de solvència que espantava però avui no han pogut amb un MoraBanc Andorra de grandíssim nivell i amb un públic que ja comença a fer-se un nom entre els més influents de la lliga, La Bombonera és molta Bombonera i es pot dir ben alt i sense chauvinisme perquè el ple d’avui i la manera com s’ha escalfat la pista en el darrer quart converteixen una victòria visitant en un fet realment complicat. Encara que et diguis Reial Madrid i que hagis portat el ritme del partit gairebé en tot moment. El Madrid dominava per 67-77 ja en el darrer quart i quan això passa habitualment la torrada acostuma a caure del seu costat. Però agafant-se al partit com una paparra els de Peñarroya han resistit i mica en mica han anat reduint la diferència i en quant han tingut oportunitat se li han llançat a la jugular als de Laso. I amb una agressivitat difícil de contenir.

La victòria d’avui ha estat doblement tricolor. Òbviament pels colors d’Andorra però també pels de França. Landing Sanè, que va aparèixer per Andorra com a meritori de bones referències, avui ha fet 24 punts amb 6 triples i 6 rebots per un espectacular 30 de valoració. I Andrew Albicy avui ha estat més màgic qe mai. 10 assistències i 12 punts per 19 de valoració. Remarcables en determinats moments de partit els punts de Jaime Fernández, que n’ha fet 13 o els 7 rebots de Moussa. Pels visitants el millor ha estat Campazzo amb 32 de valoració.

L’evolució del marcador cada 5 minuts indica que hem presenciat un partidàs farcit d’alternatives. 13-6, 19-28, 34-39, 51-55, 63-57, 67-72, 75-80 i 89-87.

Un dia rodó, una jornada preciosa, per recordar. I la tercera victòria consecutiva pel MoraBanc Andorra que dissabte vinent rep a la Bombonera el Divina Seguros Joventut de Badalona.