(92-86) Derrota a Burgos en un partit bipolar

(92-86) Derrota a Burgos en un partit bipolar 1416 1072 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La gira del nord del Bc MoraBanc Andorra no ha girat rodona. Aquesta nit l’equip ha sumat la segona derrota a la pista del San Pablo Burgos per 92-86 i a diferència de la de dissabte passat aquesta ha fet una mica més de mal perquè el rival de dissabte era l’intractable Baskonia. Tot i això els tricolors estaven avisats que els castellans eren un equip temible perquè ja van conquerir la BMB fa uns mesos i a més avui han comptat, com tota la temporada, amb un suport espectacular d’una afició que presumeix i potser amb raó de ser la millor de la competició.

El partit dels de Peñarroya ha estat bipolar. En això sí que es pot establir un cert paral·lelisme amb dissabte passat perquè al descans l’avantatge era tricolor per 31-42. Les sensacions eren bones i també s’ha de dir que s’havien aguantat bé les embestides locals. Nomes Deon Thompson, el millor dels locals, semblava tenir clara la manera de fer mal la sòlida defensa visitant. Però el segon temps no ha estat bo. Portat per la seva afició, el San Pablo Burgos, ha anat apujant el llistó de l’agressivitat mica en mica. Ha provocat pèrdues i ha fet feina de formiga davant d’un públic embogit fins arribar a col·lapsar la maquinària andorrana, que tant ferma havia semblat en el pimer temps. El 58-60 amb què acabava el tercer quart augurava un darrer período explosiu. I així ha estat. Hi ha hagut intercanvi de cops i faltant 3 minuts el marcador estava 74-77. Però el parcial final ha estat demolidor pels de Diego Epifanio i la victòria s’ha quedat merescudament a casa. “Rebent 32 punts en el darrer quart difícilment podem guanyar cap partit a la Lliga Endesa” sentenciava Joan Peñarroya en roda de premsa.

Des del punt de vista individual la feina, com altres dies, ha estat molt repartida. Moussa i Jankovic amb 16 han estat els més valorats i el màxim anotador ha estat Jaime amb 15.

Això no para, ni de lluny, diumenge a les 18h visita la BMB un dels equips més en forma de la Lliga Endesa, un Movistar Estudiantes que ha guanyat els darrers 4 partits que ha jugat.