(96-78) Victòria solvent contra Montakit Fuenlabrada

(96-78) Victòria solvent contra Montakit Fuenlabrada 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nova victòria del MoraBanc Andorra a la Bombonera i si es té en compte com ha anat la temporada es pot arribar a parlar de victòria plàcida i tot. El 96-78 amb que ha acabat el partit és un bon resum de com han anat les coses al parquet. Un MoraBanc Andorra enfocat i amb les coses clares des del principi i un Montakit Fuenblabrada més inconstant i que ha mostrat la seva qualitat però només en ratxes localitzades. D’aquesta manera, el comandament ha estat sempre tricolor. De fet l’evolució cada 5 minuts mostra una progressió de partit totalment coherent amb el final: 13-11, 24-16, 37-25, 49-33, 60-49, 75-57, 84-68 i 96-78. El matx també incorpora d’altres análisis. La de la valoració explica clarament el bon comportament del MoraBanc Andorra. Els de Peñarroya han valorat 112 per 73 del rival, o el que és el mateix, un domini total. L’equip andorrà ha donat 26 assistències en una de les millors demostracions corals de la lliga fins ara. A títol individual hi ha molt a dir. David Walker ha anotat 5 triples, tots a la segona aprt, que han estat l’obre llaunes per l’escapada bona. Walker ha fet 20 punts. El més valorat ha estat Gio Shermadini amb 24 punts (16 punts i 6 rebots), Oliver Stevic ha valorat 20 (15 punts i 9 rebots), Schreiner ha donat 8 assistències i Albiciy 6. Jelínek ha fet 17 punts i Navarro ha estat clau en determinats moments i menció especial mereix l’aportació de Burjanadze després d’una setmana difícil per les seves molèsties al genoll. En comparació amb d’altres crònques queda clar que ha estat una victòria d’equip. No pot ser d’una altra manera en un dia transcendent ja que és un resultat que apropa l’equip a l’anhelat somni del playoff pel títol, encara més després de la contundent derrota de Retabet Bilbao a la pista del Divina Seguros Joventut de Badalona.

Sobre el desenvolupament del partit cal dir que la defensa i intensitat locals han estat la bandera que ha mantingut sempre molt alta la prestació local. Shermadini ha estat clau en l’inici però el duel a dins era terrible perquè Hettsheimeir ha fet els primers 11 punts del seu equip. Però mica en mica, la dinàmica dels dos equips s’ha acabat obrint camí. La del MoraBanc Andorra a casa és increïble (13 victòria en 14 partits) i la dels madrilenys no tant. Paunic ha jugat poquíssim i Popovic ha trigat en entrar al partit. En el segon quart, a les acaballes, ja s’havia posat distància amb un 49-33 que era una bona radiografia. La segona part ha tingut algun ensurt, com quan el Fuenla s’ha posat a 6, però els tricolors sempre han trobat la manera de ressorgir i amb més força. A banda d’això sempre que ha fet falta un jugador per tirar del carro ha aparegut amb especial menció al jove SkyWalker.

I la setmana vinent més, i gairebé serà una final pel Playoff visitant la pista del Retabet Bilbao diumenge a les 12h30.