El BC MoraBanc Andorra visita demà a les 18h la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro, una de les més calentes de la lliga Endesa. El fenomenal ambient del Fontes do Sar, conegut com ‘La Caldeira,’ serà un dels obstacles que haurà de salvar l’equip de Joan Peñarroya si vol mantenir la bona dinàmica de les darreres setmanes. Precisament la situació amb què arriben els dos clubs és ben diferent. L’equip andorrà ha sumat 6 victòries en els darrers 8 partits i els gallecs porten 5 derrotes consecutives. En l’anàlisi dels noms propis destaca l’aler polonès Wacsinsky que està fent una temporada fantàstica i que és el perill més clar que s’observa en l’horotzó d’un MoraBanc en el que torna Víctor Sada ja recuperat del cop a la cama dreta que el va tenir dos partits fora de l’equip.

“Ells no arriben en una bona dinàmica de resultats i nosaltres sí i si en algun moment del partit es posen nerviosos hem d’estar preparats per afrontar-ho ”manifestava en roda de premsa l’aler Sergi Pino. Sobre Waczinsky, el jugador català era molt clar “és clar que estic preparat per marcar-lo si cal, no és impossible aturar a cap jugador, ni a Joan Carles Navarro, es tracta d’estar molt concentrat i fer les coses bé tot i tractar-se, com és el cas, d’un gran jugador”. En relació a la proximitat amb la Copa del Rei i les possibilitats que hi ha de classificació, Pino ha reconegut “que és clar que ens faria il·lusió jugar-la i més a mi que és el meu primer any ACB però anem a centrar-nos a intentar guanyar demà que és molt important”.

“Començo a estar una mica fart del tema Copa del Rei”.

Així ha arrencat Joan Peñarroya la seva compareixença en la prèvia. “Tenim un partit espectacular demà en una pista molt difícil i no podem estar parlant tot el dia de la Copa, al club som ambiciosos, ja jo sabeu, i si al final ens classifiquéssim seria fantàstic” ha manifestat el tècnic, per concloure amb ironia “volem jugar la Copa, la volem guanyar, i la lliga i classificar-nos per la Champions de futbol, però primer Santiago que será molt difícil”. Peñarroya també ha dit “entenc però que aquest objectiu generi il·lusió però al vestidor tenim molt clares les coses i per nosaltres no és un objectiu, hi ha clubs classificats darrere nostre ara mateix pels que sí és una obligació anar a la Copa”.

Sobre el rival de demà, l’entrenador del MoraBanc Andorra ha explicat que “es tracta d’un equip que fa coses diferents a la majoria, sobretot en defensa, i intenta treure’t del teu ritme. En això hem estat treballant”. “És cert que no estan en bona dinàmica però a la seva pista sempre és molt difícil guanyar, si arribem al final i estan una mica angoixats intentarem aprofitar-ho però per fer-ho haurem de fer les coses molt bé i estar dins del partit fins el final” ha exposat el tècnic.

Sobre Waczinsky, Peñarroya ha valorat que “l’hem de defensar tot l’equip no un sol jugador, no ens vam obsesionar amb un jugador en concret quan vam jugar, per exemple, contra el Reial Madrid, i no ho farem ara tot i que es tracta d’un jugador que ho està fent molt bé”.

El partit de demà es pot seguir en directe per Ràdio Nacional d’Andorra i per la plataforma de continguts de Movistar +, Yomvi.