L’aler nord-americà, David Walker, fitxa pel BCA per dues temporades. El jugador de 23 anys i 2 metres d’alçada aterra al Principat provinent de la Universitat Northeastern. Aquesta serà la seva primera experiència al bàsquet europeu i també com a professional, i ho farà al nou projecte de Joan Peñarroya.

Walker arriba amb unes xifres més que destacades, convertint-se en el referent del seu equip a l’NCAA. Amb 18’3 punts, 4 rebots, 4 assistències i un 41% d’encert en el llançament exterior, el nou jugador del BCA està cridat a ser un dels referents des de més enllà de 6’75.

El General Manager, Francesc Solana, destaca el gran potencial de Walker “es tracta d’un jugador amb molt talent i una gran capacitat anotadora des del perímetre gràcies al seu exce·lent llançament per altra banda és un jugador que esperem que tingui una gran progressió i que també està capacitat per ajudar en defensa i donar espectacle perquè és molt atlètic.

David Walker és la incorporació que tanca la plantilla del BCA 16/17 i se suma a una plantilla que ja compta amb Gio Shermadini, David Navarro, Guille Colom, David Jelinek, Andrew Albicy, Beka Burjanadze, Thomas Schreiner, Nacho Martín, Thanasis Antetokoumpo  i Oliver Stevic.