Tot a punt per la primera visita de la Lliga Catalana a Andorra. La BMB acull demà les semifinals i dijous la gran final. El MoraBanc Andorra juga demà a les 20h45 la segona semifinal contra l’ICL Manresa, una de les sensacions de la pretemporada. A les 18h30 es disputarà la primera semifinal entre el FC Barcelona Lassa i el Divina Seguros Joventut de Badalona.

Pel MoraBanc Andorra, la lliga catalana és un bonic repte després d’haver estat subcampió les dues darreres edicions caient en la final a mans del totpoderós Barça, que torna a ser el gran favorit i que ha guanyat les 7 darreres edicions. Joan Peñarroya pot comptar amb tots els seus efectius després d’una setmana d’activitat amb els 11 integrants de la plantilla. Schreiner, Burjanadze i Shermadini es van incorporar quatre setmanes després perquè han disputat el preeuropeu amb els seus equips nacionals.

“Tot i que és un torneig de pretemporada nosaltres no ens amaguem i tenim ganes i il·lusió, com sempre, per jugar la Lliga Catalana”explicava davant de la premsa Joan Peñarroya, que ha afegit “que volem ser un equip agressiu, que corri la pista i tenim una nova oportunitat per seguir millorant amb la perspectiva d’estar el millor possible en la primera jornada de lliga de dijous de la setmana vinent”.

El tècnic del MoraBanc Andorra ha informat que tot i que “a nivell de l’evolució de l’equip estem en construcció i amb molts conceptes encara que tenim marge per treballar i millorar”. “L’important ara mateix és pensar en nosaltres, en competir i en fer passes endavant perquè tenim encara un camí llarg per endavant!” ha explicat el tècnic del MoraBanc Andorra.

Ja hem jugat uns quants partits però fins ara tots a fora i tenim ganes de jugar a casa i sentir la sensació de jugar a casa nostra que ja tindrem tota la temporada” ha explicat en la seva compareixença davant dels mitjans l’aler pivot Nacho Martín, que sobre les possibilitats de guanyar ha admès que “està el Barça en la competició i ells sempre seran favorits però clar que tenim il·lusió per intentar guanyar”.

Les oficines del club estaran obertes demà fins les 13h30 per aquells abonats que vulguin comprar entrades per la Lliga catalana. Les entrades per cada dia de competició costen 10 euros amb un pack de 15 per les dues. Les taquilles obriran a les 17h30. Els abonats paguen la meitat. On line es poden comprar entrades a www.bca.ad. Els abonats que vulguin obtenir el descompte han de comprar-les presencialment.