A Burgos per acomiadar la temporada

A Burgos per acomiadar la temporada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Un any desprès les coses són completament diferents. El darrer desplaçament de la temporada és molt diferent del que es va viure la temporada anterior. El lloc i el rival són els mateixos, Burgos i el seu equip el Ford Burgos, però el que hi ha en joc és molt diferent. Aquest darrer viatge arriba amb l’únic repte de finalitzar la temporada de la millor forma, amb victòria. Seria el punt final a una temporada perfecta, amb l’ascens, el campionat i la Copa Príncep de color tricolor.

El tècnic, Joan Peñarroya, es coneixedor de les diferències amb les que el seu equip viatja a Burgos aquesta temporada, ara bé, també sap que els seus homes voldran finalitzar la temporada de la millor manera: “Viatgem sapiguem que és el darrer partit, avui darrer entreno, no ho fem amb condicions normals de temporada. Viatgem al dia, però un cop allà amb l’ànim, segur, de fer un gran partit davant un gran rival i acomiadar-se de la competició de la millor forma possible”.

Els jugadors, que també afronten el viatge amb un altre sabor, asseguren que viatjar en aquestes condicions és el que es buscava des de principi de temporada. Un dels que repetirà viatge és Marc Blanch: “Arribar a l’últim partit amb la feina feta és agradable. Era el que volíem, no repetir l’any passat arribant a Burgos a jugar-s’ho tot, en cas que hagués estat així, el final hagués estat diferent. Sensacions molt bones, aconseguint l’objectiu del club. Ara volem acabar la lliga de la millor manera possible, i que millor que a Burgos”.

Els dos equips no és juguen res, només la victòria. Això sí, els castellans no posen punt i final a la temporada, a ells els hi queda un play-off d’ascens. Un punt que els farà estar més intensos. Un cop a la pista, a jugar i guanyar. Peñarroya: “Nosaltres tenim la feina feta, i ells no, suposo que els hi servirà el partit per preparar els play-off. Poques coses en joc però ells no poden perdre la tensió i estaran preparats pel que ve a sobre. Segur que nosaltres sortirem bé malgrat que portem dues setmanes entrenant d’aquella manera ja que és el moment de fer-ho. Ara bé, quan estiguem a la pista ens volem acomiadar de la millor manera possible. No anirem a passejar a la pista, anirem a competir”.

Blanch recorda que el Plantio és un camp calent i on guanyar costa molt, per tant, serà gratificant intentar acomiadar la temporada amb una victòria: “Guanyar a Burgos sempre és maco, és un camp molt calent i ells són un gran equip. Una mica, l’any passat les opcions d’ascens directe van marxar allà. Ara, en aquest punt, no és revenja, però seria maco per acabar la lliga”.

Passat aquest partit serà el moment de començar a mirar cap al futur. Una temporada que deixarem enrere i que és històrica: “Cada any els equips canvien. Finalitza un any pel record de tots, el meu més sincer agraïment a la plantilla que han entès perfectament el que volíem i s’ha aconseguit”.

L’aler català confirmava al darrer partit a casa que “aquesta any sí”. Premi a la gran feina, però com bons esportistes cal mirar el futur que encara està per escriure, i més en un estiu que serà més llarg: “Si els estius són llargs, aquest serà més. Finalitzem a l’abril i a partir d’allà poden passar moltes coses. Caldrà esperar”.

Darrer partit de la temporada, un viatge a Burgos que serà d’anada i tornada però que serà un dels desplaçaments, per no dir, el desplaçament més feliç d’un equip que vol posar la cirereta dels pastís a una lliga regular on el River Andorra MoraBanc ha estat el clar dominador, fent-se posseïdor del títol de campió, de l’ascens a la lliga ACB i de la Copa Príncep. Un any per no oblidar, un any històric que recordarem durant molts anys.

El darrer partit de la temporada el podràs seguir per:
FEB TV (www.febtv.com)
Xarxes Socials del club

FORD BURGOS vs RIVER ANDORRA MORABANC
Jornada 26 Adecco Or
04 d’Abril
El Plantio (Burgos)

#somhiandorra #somtricolors #somACB

Close Cart
Back to top