El BC River Andorra Morabanc, Millor Club FEB als Premis Gigantes

El BC River Andorra Morabanc, Millor Club FEB als Premis Gigantes 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC River Andorra MoraBanc segueix d’enhorabona. Pocs dies desprès de finalitzar la lliga regular amb el títol de campió de l’Adecco Or i el respectiu Ascens a la Lliga Endesa, el club ha estat reconegut per la prestigiosa revista especialitzada en el món del bàsquet “Gigantes”, com el millor Club FEB.

La temporada de l’equip andorrà no ha passat inadvertida per als ulls del món de l’esport. Proclamar-se Campió de la Lliga Catalana LEB, Campió de la Copa Príncep i Campió de l’Adecco Or no és fàcil d’aconseguir en una mateixa temporada però el conjunt dirigit per Joan Peñarroya ho ha aconseguit enfilant-se a la història del club i del bàsquet en general.

Gigantes considera que el BC River Andorra MoraBanc ha fet mèrits més que suficients per ser premiat i així ho ha estat guardonat durant l’edició 26 dels Premis Gigantes. Un gala que ha tingut lloc a Madrid i que ha comptat amb la presència del president de la nostra entitat, Gorka Aixàs i el director general, Francesc Solana. Els dos, en representació del club han recollit el premi a Millor Club FEB.

Títols i premis per a un equip que ha tornat a portar al bàsquet andorrà a l’elit del bàsquet europeu.

#millorsclubfeb #premiosgigantes #somhiandorra #somtricolors #somACB

Text i foto: Comunicació River Andorra MoraBanc

Close Cart
Back to top