Jordi Trias, MVP de la Temporada

Jordi Trias, MVP de la Temporada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El pivot del River Andorra MoraBanc, Jordi Trias, nomenat com a jugador més valorat de la lliga Adecco Or 2013 – 2014 desprès de sumar de mitjana 24’08 punts de valoració per partit.

Els números de Jordi Trias al River Andorra MoraBanc han estat espectaculars des de principi de temporada, deixant clar que la seva adaptació a l’equip i a la nova categoria no seria un problema per a ell.

Unes dades individuals que han ajudat, i molt, a que l’equip assolís l’objectiu de la temporada que no ha estat un altre que l’ascens a la Lliga Endesa juntament amb els títols de Campió de la Lliga Catalana, de la Copa Príncep i de la Lliga Adecco Or. El pivot català s’ha fet dominador de la categoria amb 6 premis d’MVP de la jornada i 14 inclusions al cinc ideal de la jornada.

El jugador feia aquestes declaracions davant el premi a jugador més valorat de la temporada: “Aconseguir l’ascens és el que de veritat m’omplen, veure l’alegria de tothom aquí a Andorra és el millor, sí això afegim l’MVP fa que estigui orgullós de la feina feta. Sincerament, l’equip m’ha ajudat molt i jo em sentia plenament capacitat per jugar a un bon nivell, i crec que ho he aconseguit».

Xifres que mostren el gran jugador que és i que evidencien que Trias i el River Andorra MoraBanc volen tornar a de la mà, amb un futur conjunt a la Lliga Endesa.

Text: Comunicació River Andorra MoraBanc
Foto: Martin Imatge

Close Cart
Back to top