(56-72) Victòria en un test valuós contra Alacant

(56-72) Victòria en un test valuós contra Alacant 2040 1536 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra continua sumant minuts en aquesta pretemporada i els missatges que va enviant l’equip en els tres amistosos que ha jugat estan prou bé. Avui els de Natxo Lezkano s’han desfet del Lucentum Alacant per 56-72 en partit amistós jugat a Llíria. No és que els duels anteriors no hagin estat valuosos en clau tricolor però jugar contra el Barça o un excel·lent equip francès com el Pau Orthez no és ben bé visitar la realitat que es trobarà el MoraBanc Andorra aquesta temporada a Leb Or. I des d’aquest punt de vista el duel d’avui contra l’Alacant sí ha tingut, clarament, els registres d’un partit de la categoria en què s’haurà de lluitar per cada mil·límetre els propers mesos. De fet, el resultat final és bastant enganyós perquè el partit ha estat molt disputat i en la recta final el marcador estava 56-59. El Lucentum no ha resistit la darrera accelerada tricolor i al final la victòria s’ha acabat produint per un marge que pot portar a equivocar-se a qui no hagi vist el matx. La primera part ha estat molt igualada i ha acabat 34-32 pels alacantins. El partit contenia exactament el que volia Lezkano. Era un partit tancat, dur i de molt contacte. Exactament el que es trobarà dia rere dia el MoraBanc Andorra en unes setmanes a la Leb Or. I saber mantenir la consistència en cada moment esperant que arribi l’oportunitat de dominar ha estat avui un factor clau i ho será de ben segur durant la lliga. Rafa Luz s’ha incorporat en plena forma a l’equip. Avui han descansat per molèsties Nacho Llovet i Tobias Borg i tot i això la sensació de tenir fons d’armari ha aparegut en la recta final del partit. Resumint, i més enllà de la victòria, partit valuós per seguir construint la identitat de l’equip.