Condicions generals

1. INFORMACIÓ GENERAL

Les presents Condicions Generals de Contractació, d’ara endavant Condicions Generals, regulen i són aplicables a totes les compres realitzades a través del lloc web www.bca.ad. La realització de qualsevol comanda suposa l’acceptació de les Condicions Generals.

Els clients que vulguin realitzar compres hauran de registrar-se o bé adquirir la condició d’ “Usuari registrat”. Es comprometen en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades tant en el formulari de registre d’Usuari com en el procés de compra. Tots els clients han d’acceptar les Condicions Generals en la versió publicada en el moment en què s’accedeixi al Lloc web.

2. PREUS

Els preus indicats sota cada producte apareixen reflectits en euros, són totals (Impostos inclosos) i únicament cal afegir les despeses d’enviament que, per a cada destinació i opció de lliurament triat s’especifiquen i ocasionalment despeses de gestió derivades de la passarel·la de pagament. Els preus i condicions exposats són els vàlids a cada moment i tenen vigència únicament durant la sessió oberta. Amb caràcter previ a la formalització de la compra s’especifiquen clarament els preus de cadascun dels articles escollits, la concreció de les despeses de lliurament i les promocions o descomptes que, en el seu cas, siguin aplicable.

3. MÈTODES DE PAGAMENT

Les operacions de pagament on-line es realitzen a través de servidors segurs que protegeixen les dades enfront d’intents de violació per tercers. L’entitat mai arriba a conèixer les dades de pagament del client ni té cap possibilitat d’emmagatzemar-los. Els pagaments es faran a través de targetes de crèdit o dèbit.

4. DESPESES D’ENVIAMENT

L’enviament és GRATUÏT per a compres iguals o superiors a 150 €.
Per a la resta de comandes, l’enviament a Andorra (excepte Pas de la Casa) té un preu de 5 €. Per a enviaments a Espanya (excepte Illes Canàries, Ceuta i Melilla), l’enviament té un preu de 10€.
Per a realitzar comandes a Pas de la Casa, les Illes Canàries, a altres països de la Unió Europea o fora d’ella, posa’t en contacte amb el Club a través de secretaria@bca.ad.

5. TERMINI D’ENTREGA

Enviem les comandes a Andorra amb l’agència de transport Nacex. Una vegada la comanda hagi estat enviat rebrà un número de seguiment perquè pugui conèixer l’estat de l’enviament. Si una vegada confirmada la comanda, el producte o algun dels productes sol·licitats no estigués disponible, li advertirem d’aquest fet com més aviat millor proposant-li diverses solucions.

Els terminis de lliurament consideren sempre dies laborables. Aquests terminis poden variar en funció de l’època de l’any. Una vegada estigui preparada la teva comanda, els terminis d’enviament són d’un màxim de 48h per a comandes a Andorra i de 96h per a enviaments a Espanya i Illes Balears. Per a comandes de la Unió Europea i fora de la Unió Europea cal contactar via e-mail amb secretaria@bca.ad.

El lliurament de la comanda s’efectua en l’adreça d’enviament sol·licitada previ pagament del total de la factura. Cal comprovar en rebre la comanda que no presenti senyals de manipulació i en cas contrari fer-ho constar en l’albarà de lliurament per a la seva reclamació posterior. Per a sol·licitar la factura contactar amb secretaria@bca.ad.

En períodes en els quals concorrin circumstàncies especials (dates assenyalades, vagues de transport, esdeveniments extraordinaris…) els enviaments podrien patir alguna demora. El Bàsquet Club Andorra no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no pugui realitzar-se a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incomplets o quan el lliurament no pugui efectuar-se per absència del destinatari. Sense perjudici de l’anterior, s’adoptarà les mesures oportunes perquè el lliurament es produeixi al més aviat possible.

6. DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no estàs satisfet amb la teva compra, contacta amb nosaltres i indica’ns el número o la data de la comanda i la persona que va realitzar la compra. Volem donar el millor servei, per això oferim 30 dies des de la data de recepció per a retornar els articles comprats a la nostra botiga online.

Per a fer la devolució envia’ns el producte de tornada pels teus propis mitjans a c/ Baixada del Molí, 20 – 1r 2a, AD500 Andorra la Vella, Andorra; i quan la rebem efectuarem la devolució dels diners en format de targeta regal sempre que el producte no presenti cap desperfecte.

Si tens dubtes sobre quina talla triar, pots consultar la Guia de talles.

Per a realitzar una devolució envia un correu electrònic a secretaria@bca.ad

La targeta regal podrà ser bescanviada per altres articles de la botiga, o bé per entrades per als partits que el Bàsquet Club Andorra disputi a casa.

Els articles retornats o enviats pel client han de trobar-se en bon estat, mantenint les etiquetes, distintius, accessoris i/o caixa originals i adequadament protegits, evitant precintes o cintes adhesives directament sobre la superfície, embalatge o caixa de l’article. En cas contrari ens reservem el dret de rebutjar la devolució. Les despeses de transport originats en la devolució d’articles per part del client són responsabilitat del client.

Si la devolució es deu a un error en l’enviament o al fet que la comanda no arribi en bones condicions, el substituïm per un altre en perfecte estat encarregant-nos de gestionar la recollida.

7. GARANTIES

Al Bàsquet Club Andorra comprovem la qualitat dels productes abans d’enviar-los i els empaquetem protegint-los adequadament amb caixes i altres materials amb la finalitat que siguin rebuts en perfectes condicions. No obstant això, si la comanda no arribés en bones condicions o presentés algun defecte que causés la no conformitat, el substituïm per un altre en perfecte estat encarregant-nos de gestionar la recollida i totes les despeses de transport associats. Si l’article defectuós o erroni no estigués disponible, es procedirà a la devolució del seu import com més aviat millor. En cas de comprovar-se que el producte està en correcte estat, les despeses d’enviament hauran de córrer per part del comprador.

8. LLEI I JURISDICCIÓ APLICABLE

8.1.- En tot el que no sigui previst en les presents condicions generals, serà d’aplicació la Llei andorrana en la matèria, concretament la legislació en matèria de protecció del consumidor.

8.2.- La resolució de qualsevol controvèrsia derivada de l’adquisició dels bens i serveis per mitjà del present portal web o aplicació mòbil, les parts, és competència exclusiva dels Tribunal andorrans d’acord amb la Llei 13/2013, del 13 de juny, de competència efectiva i protecció del consumidor.

9. ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol aclariment o informació sobre les comandes, els nostres serveis o les característiques dels productes que oferim, així com per a suggeriments, comentaris o incidències pots contactar amb nosaltres mitjançant e-mail secretaria@bca.ad i et respondrem al més aviat possible.

Tots els drets reservats i registrats pel Bàsquet Club Andorra – Prohibida la seva reproducció total o parcial.

10. PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que disposen els articles 27 i 28 de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre, i l’article 4 del Reglament del Registre Públic d’inscripció de Fitxers de Dades Personals, l’informem que les seves dades personals són incorporats a un fitxer informatitzat del qual és responsable el Bàsquet Club Andorra SAOE amb NRT A-703169-S, amb domicili social al C/ Baixada del Molí 20, 1r 2a – AD500 Andorra la Vella.

El comprador presta el seu consentiment perquè el Bàsquet Club Andorra pugui realitzar el tractament de les seves dades personals per a poder dur a terme el desenvolupament de la relació contractual, així com amb finalitats comercials, operatius i estadístics, autoritzant l’extracció i emmagatzematge de les seves dades per a estudis de màrqueting. El comprador té el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades. L’autorització per a finalitats comercials podrà ser revocada, totalment o parcialment, en qualsevol moment pel titular de les dades. Aquests drets i la revocació del consentiment podran ser exercitats dirigint un correu postal a la següent adreça: C/ Baixada del Molí 20, 1r 2a – AD500 Andorra la Vella o enviant un correu electrònic a l’adreça secretaria@bca.ad

11. REGLAMENTS

Reglament intern del recinte esportiu

Close Cart
Back to top