(66-64) Demostració competitiva i victòria contra el Bayern Munich

(66-64) Demostració competitiva i victòria contra el Bayern Munich 2040 1536 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La pretemporada segueix avançant i els missatges que va enviant l’equip van omplint el dipòsit d’il·lusió dels aficionats del MoraBanc Andorra que intueixen que s’acosten mesos de passar-ho bé i de vibrar amb l’equip. Avui el MoraBanc Andorra ha fet moltes coses bé, ha tornat a competir molt decentment i s’ha endut el que no es pot negar que és un triomf de mèrit i prestigi davant d’un gran equip (Eurolliga) com el Bayern de Munich (66-64). Baixes d’un costat i de l’altre i això ha condicionat, segur, però no ho oblidem que els tricolors estan formant un equip i una cultura de vestidor amb 11 jugadors nous i les bones notícies com aquesta donen un bon cop de mà.

Els primers minuts del partit ja han estat un avís pels alemanys que demà tornen a tenir partit contra València Basket i que potser podien pensar que el primer dels dos partits anava a ser més suau. Però el 8-0 de sortida dels tricolors contenia un missatge i és que als de Lezkano el partit d’avui els venia molt de gust. Posar les coses difícils a un equip d’Eurolliga sempre és un plat de bon gust. I amb determinació i repartint minuts i feina el MoraBanc Andorra ha anat transitant pel partit oferint una boníssima impressió als pocs espectadors de Llíria que s’havien acostat a veure el partit. Al descans els 10 punts de diferència eren una bona radiografia. Als intents del Bayern de Trincheri per portar el partit al seu terreny anava contestant sempre el MoraBanc que ha anat aguantant els alemanys, veient-los cada cop més a prop fins el final, 51-49 al final del tercer quart. En el darrer període el Bayern ha capgirat en dues ocasions i ha entrat en el darrer minut dominant per 63-64 a cop de triple. Però Micah Speight ha decidit l’encontre a 8 segons del final amb un altre triple (un altre més perquè ha estat molt bé a la recta final del partit). Resumint, dues victòries a Llíria i ara ja toca pensar en el Trofeu Escaldes-Engordany de dijous vinent contra el Prat.