(72-71) Demostració de coratge i gran victòria

(72-71) Demostració de coratge i gran victòria 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Les coses com són. Tal i com està el panorama de la temporada si el geni de la làmpada hagués demanat a tothom si preferia guanyar avui o diumenge passat tothom hagués dit diumenge. Però aquí no hi ha cap geni que concedeixi desitjos i guanyar avui per 72-71 un grandíssim equip com el Joventut de Badalona suma i molt. De fet guanyar sempre suma però fer-ho de la manera que ho ha fet avui l’equip, mostrant caràcter, grapa i ambició alimenta molt. Per la nit d’avui. Per l’alegria de l’equip i també, perquè no dir-ho, pel que vindrà. Al MoraBanc l’esperen duels durs, tancats i d’alt voltatge d’aquí a final de temporada i per treure’ls endavant haurà de jugar com ho ha fet avui. Especialment com ho ha fet avui a la recta final del partit. El MoraBanc ha jugat dur i ha sabut curtcuitar la producció de bàsquet d’una Penya que està on està en totes les competicions perquè s’ho mereix. Ha de ser una victòria que marqui el futur, l’equip ho sap i el vestidor aquesta nit feia aquesta lectura pensant en les batalles que vindran.

Avui el partit ha estat molt igualat. Els dos equips es coneixen molt bé i s’han anat fent mal durant la primera part sense que cap dels dos pogués afirmar categòricament que manava. Res a veure amb el recent partit de lliga a la Bombonera entre els dos equips que va acabar en festival tricolor. Avui el Joventut ha jugat molt seriós des del primer moment. Al descans 40-41 i espases totalment enlairades. En el tercer quart i amb el despertar de Tomic el camí ha començat a fer pujada pels de David Eudal. Al final del tercer quart 53-59 i sensació de control dels verdinegres. I aquesta sensació ha durat fins la recta final del partit. El MoraBanc això sí, tot i no estar molt afortunat, s’ha proposat morir de peu i ha plantat una defensa impressionant en la recta final del partit. I així, suant sang, s’ha passat del 62-68 al 72-68 que sobre el clàxon ha maquillat un triple visitant. En els darrers 3 minuts la tossuderia tricolor s’ha apoderat de l’escenari catapultant a la Bombonera a una alegria que pocs esperaven tal i com anava el partit. El millor avui ha estat l’hiperactiu Oriol Paulí amb 13 punts, 8 rebots i 3 assistències. El MoraBanc ja descansa pensant en el duel de diumenge a les 12h30 a la pista de l’UCAM Múrcia.