(76-83) Gran victòria a Ankara

(76-83) Gran victòria a Ankara 2560 1895 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha completat avui un partit excel·lent sumant una nova victòria a la seva gran Eurocup (9-6) i agafant aire i confiança després del mal que va fer el partit de diumenge a Múrcia. Els de David Eudal han guanyat per 76-83 oferint la seva millor cara en tots els sentits. No es tracta només de guanyar, a vegades, també és important com es guanya pels missatges que envia. I avui son realment positius per la solidesa de l’equip i per la importància de la paraula equip. Les responsabilitats avui han estat totalment compartides. La pilota i la defensa han estat sempre cosa dels 5 que hi havia en pista i d’aquesta manera s’ha aconseguit guanyar en una pista molt complicada contra un equip que té jugadors de gran talent. Un detall que explica el bon partit de l’equip i el domini del que passava a la pista és que s’han guanyat els 4 quarts. Tots per un marge estret però tots han estat tricolors. I s’ha de dir, i avui és més fàcil dir-ho perquè s’ha guanyat, l’arbitratge ha estat una mica desconcertant en el segon temps. Per dir-ho finament.

El MoraBanc ha deixat clar des de l’inici del partit que avui estava posat i que venia amb ganes de competir fort el partit. Moussa ha arrencat molt bé el partit i aquesta energia positiva s’ha anat repartint entre tots els companys al punt que la rotació que hi havia en cada moment no ha significat que la intensitat baixés. Jajuan Johnson ha estat un malson tota la nit (21 punts i 9 rebots) i de la seva mà els locals han arribat al descans 40-43. La sensació és que el Morabanc estava jugant per guanyar de més. La segona part el MoraBanc ha estat encara més agressiu i determinat. I de seguida ha posat un 41-51 en el marcador. Però no ha estat, ni molt menys, definitiu. Un 10-0 del Turk Telekom ha fet que el partit tornès a començar i en aquí els tricolors han estat molt madurs recuperant el control amb un gran Conor Morgan. El 58-62 de final del tercer quart ha passat a un 64-62 després d’una bona ratxa local i amb el públic desfermat. I un altre cop els d’Eudal han estat capaços de treure a passejar les seves millors armes per canviar aquest marcador per un 70-82 que semblava sentenciar-ho tot. Al final el marge s’ha reduït una mica però el 76-83 deixa el MoraBanc en una molt bona situació per intentar acabar dels 4 primers i tenir el primer playoff a casa, que seria un bon regal per tothom. Avui l’estadística és primorosament col·lectiva. El més valorat ha estat Codi amb 14 acreditant 12 punts i 7 assistències. Paulí ha fet 8 punts i 3 assistències, Nakic ha fet 10 punts molt importants, Moussa ha fet 9 punts I 3 rebots, Jelínek 9 punts, Morgan 9 punts I 6 rebots i Arteaga 13 punts I 7 rebots. Una nit turca ben maca per resumir però amb la mirada de l’equip clarament enfocada en el partit que juguem dissabte a casa (18h) contra Surne Bilbao.