(78-79) Derrota dura en un partit vibrant

(78-79) Derrota dura en un partit vibrant 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La pell es fa dura en dies així. Trobar-li utilitat a saber encaixar els cops és una part molt important de tota la cultura boxística i avui el MoraBanc ha de fer aquesta lectura perquè no s’en pot trobar cap altre que tingui una versió amable. El MoraBanc ha perdut avui per 78-79 a la Bombonera amb el Bitci Baskonia en un partit que ha dominat, en el que es pot dir fins i tot que ha jugat millor, però que al final s’ha escapat amb una cistella de Baldwin a 3.6 segons pel final. En la darrera possessió l’equip ha treballat un bon tir per Llovet que no ha encertat en el llançament. I la victòria, que avui es sentia com a molt necessària, ha volat cap a Vitòria després d’una d’aquelles tardes vibrants de bàsquet. Però quan es perd i de manera tant dura resulta complicat recordar que el partit ha estat distret i emocionant. O que s’ha vist una exhibició, per desgràcia insuficient de Codi Miller-McIntyre que ha fet 25 punts, ha donat 10 assistències i ha agafat 5 rebots. El seu gran partit en el segon temps ha estat la Corretja que ha mantingut amb opcions fins el final els tricolors, davant d’un Baskonia més discontinu que ha trobat un gran refugi en Baldwin (22 punts) i en triples importants quan li han fet falta. Sigui com sigui, ha estat un cara o creu i si hagués sortit cara al final la celebració hagués estat apoteòsica. Es diu basket, és així i ens agrada tant precisament perquè és així.

El MoraBanc ha sortit a per totes avui. Ritme elèctric amb bones cames i moltes mans. A banda del 31-18 del primer quart, les coses han arribat a estar 36-20. El MoraBanc estava desballestant els visitants. Però Baldwin ha decidit comparèixer, per això l’han fitxat i és un jugador top Eurolliga, i els seus companys han anat fent via mica en mica acompanyant-lo. Al descans ja les coses estaven 42-38 i feien pronosticar una segona part molt equilibrada. Així ha estat. Tret d’una petita estirada de 8 punts de diferència a favor del MoraBanc, els dos equips s’han anat fent mal fins arribar a la recta final, on semblava que el MoraBanc tenia un puntet més de control de la dinàmica del partit. Però avui Hannah ha estat més controlat que altres dies en els moments clutch i la resta d’oportunitats que s’han anat presentant en els dos darrers minuts no han entrat. Resumint, que vé a ser el mateix que reiterant, gran partit de bàsquet avui a la Bombonera i derrota dura pels d’Ibon Navarro que dimecres reben el Lokomotiv Kuban Krasnodar (20h) i dissabte tornen a jugar a casa contra Baxi Manresa (18h).