(79-82) Nit molt dura a la Bombonera

(79-82) Nit molt dura a la Bombonera 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nit molt dura i molt difícil avui si ets del MoraBanc Andorra. L’equip ha perdut amb el Baxi Manresa per 79-82 un partit que ha dominat durant bona part de l’encontre i que s’ha escapat en la recta final per la fè i la confiança del Manresa i pel contrast amb els nervis locals. Com diem habitualment per aquí, és bàsquet i no és cap injustícia perquè el Baxi ha anat a pel partit i se l’ha endut quan tocava olorant la sang, Aprofitant les tremolors locals en forma de pilotes perdudes, de tirs lliures fallats i sobretot d’unes ganes irrefrenables que acabés el partit. La victòria, i més en en un joc amb les alternatives del bàsquet, és fugissera i poc amiga de qui no la va a buscar. És possible que algun cop et caigui a les mans però en un duel com el d’avui qui la va a buscar, l’equip que està en bona dinàmica se l’emporta. I és que avui, no es pot negar, durant 35 minuts els d’Ibon Navarro han fet un munt de coses bé per endur-se el triomf, Bona defensa, activa i intensa i capacitat per usar el perímetre quan ha estat necessari. Molt ritme també. Cames i mans que convertien els atacs visitants en curses d’obstacles. Però en els darrers 5 minuts els dubtes han permès trobar una esquerda el Manresa per entrar al partit i ho ha fet fins endur-se’l.

Anant als números. La posada en escena ha estat clarament pels de Pedro Martínez, que han arribat a estar 9 punts per sobre, 12-21. Molts nervis i imprecisions en el MoraBanc i més calma en els manresans. Però en el segon quart el partit ha girat. I com un mitjó. Tunde s’ha posat a defensar fort i Hannah i Crawford han entrat en una fase de molt encert des de la línia de 3 punts. I s’ha passat d’un 21-26 a un 47-33 davant d’una Bombonera embogida. El tercer quart el Manresa ha mostrat cartes noves. S’ha decidit a no deixar jugar Hannah i ho ha aconseguit però tot i això el MoraBanc ha anat trobant solucions a cada problema no defallint mai en el defensar sempre al límit. I el darrer quart no anava malament però Manresa no estava mort, ni tant sols groggy. I del 71-59 que augurava un final de partit amable en clau tricolor s’ha passat al 79-82 final que fa mal. Molt mal.