(81-76) Gran segona part al Pas de la Casa

(81-76) Gran segona part al Pas de la Casa 750 500 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Els partits d’estiu són només això, partits d’estiu. No tenen cap rellevància en el còmput global d’una temporada. I per molt que ho anem repetint el tòpic no deixarà d’estar sotmès a les emocions pròpies de la pretemporada que és un tram de l’any en què les il·lusions i les ganes pel que vindrà aviat s’engeguen. I està molt bé que sigui així. Guanyar per 81-76 el IV Trofeu d’Encamp ha estat, des d’aquest punt de vista, una operació excel·lent per aquest MoraBanc Andorra en construcció. Tot i les expectatives de l’equip no cal oblidar que els tricolors militaran a Leb Or i avui han guanyat un bon equip de la màxima categoria a França com l’Elan Bearnais Pau Laq Orthez. El partit ha tingut moltes alternatives i una part per cada equip i quan això acostuma a passar és sempre millor que manis a la segona i no a la primera. I això ha fet el MoraBanc Andorra avui després de marxar per sota per 32-43 al descans. Els francesos havien imposat una exigència física elevada en els dos primers quarts i estaven ofegant les possibilitats dels de Lezkano. Després del descans tot ha canviat i el MoraBanc ha començat a llegir bé el nivell de contacte del partit i de la millora defensiva, com acostuma a passar, ha vingut la millora en el ritme i en l’encert. El tercer quart ha estat vibrant i la gent que s’ha acostat al Pas de la Casa ha gaudit d’un joc elèctric i molt atrevit. Mica en mica l’avantatge visitant s’ha reduït per deixar pas a uns minuts d’equilibri i a un darrer canvi de marxes tricolor en els darrers minuts per lligar un triomf que, perquè negar-ho, ha fet gràcia. Xerrar dels jugadors que han destacat no és fàcil perquè tothom ha posat molt de la seva part. A més, les contribucions s’han anat encadenant i hi ha hagut jugadors que han tingut el seu moment durant el partit.