(85-60) El Trofeu Escaldes es queda a casa

(85-60) El Trofeu Escaldes es queda a casa 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra s’ha adjudicat avui el Vè Trofeu Escaldes-Engordany derrotant el CB Prat per 85-60 en un partit amb alts i baixos que ha viscut els millors moments tricolors al principi i al final del matx. El Prat, equip vinculat al Joventut, ha plantat cara amb el seu talent i joventut i ha aconseguit que el MoraBanc hagués de posar-se seriós per obtenir un triomf més còmode del que ha indicat el joc força estona. Els de Lezkano han tingut un molt bon us de la línia de 3 punts i han marcat territori amb un 11-0 de sortida. Potser aquesta arrencada no ha sentat massa bé als de Lezkano davant d’un rival d’inferior categoria i farcit de jugadors molt joves. Fins i tot en el primer quart la diferència ha arribat a ser de 15, 22-7. Podia semblar que el partit seria un massatge pel MoraBanc. Error. El Prat ha vingut a competir i ha anat remant a base de pujar línies i ser agressius. L’equip català ha arribat a posar-se a un punt, 41-40, ja en la segona part. Al descans les coses estaven 38-31. Un temps mort de Lezkano ha cridat a l’ordre els seus jugadors. I des d’aleshores, més activitat, més dinamisme i més verticalitat dels tricolors. Del 41-40 s’ha passat al 85-60. 44-20 en una recta final de partit que ens ha mostrat un equip reconeixible i d’acord amb els valors que Lezkano vol que tinguin el màxim temps possible. El millor avui ha estat Czerapowicz amb 22 punts i alguns trams d’assumir molta responsabilitat. Dilluns primer partit oficial i a la Bombonera amb l’anada de la lliga catalana contra el Força Lleida.