(97-85, 80-80) Orgull màxim tot i la derrota

(97-85, 80-80) Orgull màxim tot i la derrota 1024 683 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Una llàstima. El MoraBanc Andorra ha perdut aquesta nit per 97-85 al Wizink Center a la pròrroga (80-80) en un exercici admirable de rebelió davant l’adversitat liderat per un Hannah extraordinari (38 de valoració amb 29 punts i 9 assistències). Els tricolors, després de la darrera baixa de Palsson per una lesió de turmell, han jugat avui amb només 8 jugadors del primer equip en una convocatòria de 10. A la banqueta s’ha assegut el jove de la casa Albert Pons i Guille Colom que no està encara recuperat. I tot i això i tot i un rival farcit de talent i en clara progressió, els d’Ibon Navarro han oposat una resistència titànica que els ha conduit fins a la pròrroga on l’executor dels locals ha estat un campió de l’NBA com JJ Barea. El partit tenia rellevància pels dos i s’ha notat perquè hi ha hagut jugades de mèrit, tensió i els grans jugadors apoderant-se de l’escenari quan ha fet falta. Estudiantes ha arrencat volant amb un 20-4 que no feia tenir cap bon presagi però els tricolors avui estaven segurs de si mateixos. Segurs que serien capaços de fer un partit llarg. I que calia treballar i esperar el moment del partit. Que arribaria. Tot i que els avantatges d’Estudiantes seguien a l’entorn dels 10 punts les sensacions eren que els d’Ibon Navarro anaven ajustant coses en defensa mentre anaven invocant la tempesta del Déu Clevin Hannah. I això ha passat a les acaballes de la primera part. En la recta final del segon quart Hannah ha fet 21 punts i 5 assistències. Al descans 46-43. Tot per decidir. La segona part ha estat molt igualada. Tret d’en una ocasió sempre ha manat Estudiantes. Però per poc. La tendència donava als de Cuspinera avantatge però no domini del partit. El MoraBanc, no ha tingut molta precisió en alguns moments, i saber si això ha estat causa de les cames cansades es perdrà per sempre en la nit dels temps. El que sí és cert, és que el carácter guanyador els ha portat a la pròrroga remuntant 6 punts en la recta final i amb Hannah, ELL, tornant a assumir el protagonisme. El 80-80 amb què ha començat la prolongació s’ha disparat fins el 97-85 simplement perquè els 8 jugadors del MoraBanc volien però no podien. A banda de Hannah, ELL. Tunde ha fet avui 15 punts i ha agafat 5 rebots, Paulí ha valorat 17 fent de tot (10 punts i 8 rebots) i Parakhouski ha valorat 16 amb 7 punts i 7 rebots. Finalment, i tot l’orgull per l’actuació de l’equip, derrota avui a Madrid i diumenge espera el Baskonia a la BMB (12h30) en un partit en el que encara no es podrá comptar amb Nacho, Palsson, Dimè, Gielo, Tyson, Colom o Moussa. Sembla mentida però avui l’equip ha jugat amb 7 baixes en una plaga de lesions com no es recorda cap altra.