Alexis i Obiols segueixen progressant

Alexis i Obiols segueixen progressant 1342 913 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Alexis Bartolomé continua amb la seva mili particular a LEB or on ja està plenament consolidat a l’Unicaja Banco Oviedo. Alexis és un jugador de rotació important per Natxo Lezcano amb una mitja de 13:39 minuts per partit i la missió sovint d’oferir bons minuts defensius davant la figura de l’equip rival. Bartolomé no té molt protagonisme en atac però fica molt del poc que tira amb gairebé un 60% d’encert en tirs de camp. Alexis està fent 4.3 punts i 2.7 rebots per partit. No són números espectaculars però sí dels que certifiquen que és un jugador sempre present en pista, a banda dels intangibles en defensa que no apareixen en les estadístiques.

També cal seguir de prop el jove talent de la casa Martí Obiols que està jugant a lliga EBA amb el Barberà del Vallès. Les lesions no li han permès tenir continuitat i només ha pogut participar en 7 partits. Obiols ha anotat 7.3 punts de mitja fins ara.