Luka Bogdanovic ja és jugador del Bc MoraBanc Andorra. L’aler pivot serbi ha firmat fins final de temporada i aquesta tarda ha estat presentat després d’haver passat amb èxit aquest matí la revisió mèdica.

“En una setmana ja estaré adaptat i estic preparat per ser important en l’equip” ha manifestat el nou jugador de Joan Peñarroya. “No tenia els minuts que volia al Partizan, tenia una claúsula de sortida en el meu contracte i per mi tornar a la lliga Endesa és una gran oportunitat” ha conclòs l’internacional serbi.

De Bogdanovic s’espera que aporti llançament des del perímetre però també més coses, “ens pot ajudar amb la seva experiència a ser més murris en algunes situacions que en molts partits se’ns han escapat tot i que és evident que la seva gran virtut és el llençament de tres punts” ha manifestat el director esportiu Francesc Solana.
Luka Bogdanovic ha manifestat també que “Ivanov i jo som jugadors diferents perquè ell juga més a prop de la cistella, estic preparat per donar el 100% i penso que l’equip acabarà millor classificat de com està ara”.

El president Gorka Aixàs, també present a la roda de premsa, ha manifestat que “tots els moviments que fa el club es fan sempre tenint en compte abans que res l’economia del club”.
Luka Bogdanovic, que ja havia jugat 4 anys a la lliga Endesa amb el Joventut de Badalona i el Sevilla, ja debutarà aquest diumenge a la pista del Bilbao Basket.