Blanch comparteix MVP i Navarro entra al cinc ideal

Blanch comparteix MVP i Navarro entra al cinc ideal 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La victòria a Màlaga del passat divendres ha significat un pas en aquesta recta final de la temporada regular. Una victòria treballada i patida fins al final que va tenir dins els jugadors del River Andorra MoraBanc a dos peces claus.

Una va ser Marc Blanch, que amb els 15 punts anotats durant el tercer quart va ajudar a capgirar el marcador i situar-se a un pas de la victòria. Un alt nivell d’encert durant els 40 minuts que va permetre a l’aler del River Andorra MoraBanc tancar el partit amb 34 punts, màxima anotació de la lliga fins al moment. Una xifra de punts que sumat a una pilota recuperada i 9 faltes rebudes sumen un total de 37 punts de valoració. Una actuació d’MVP que comparteix amb el jugador del Breogan de Lugo, Roeland Schaftenaar.

El jugador valorava així, en declaracions a la FEB, la seva actuació i la important victòria de l’equip a Màlaga: “Sense cap dubte va ser un bon partit en el qual vam respondre a les exigències. Aquest és un equip en el qual qualsevol jugador pot assumir responsabilitats. A Màlaga David i jo vam estar més encertats i això va fer que portéssim un major pes anotador aconseguint una alta valoració però l’important és que l’equip segueix en la bona línia i que hem superat una nova final en el nostre camí cap a l’ascens”.

Un altre dels que va sumar una bona actuació global és David Navarro. L’aler torna al cinc ideal amb el seu joc que sempre suma. En total, Navarro va anotar 16 punts, 2 rebots, 5 assistències, 3 pilotes recuperades i 5 faltes rebudes. D’aquesta manera es converteix en el millor escorta de la jornada.

Acompanyen a Blanch i Navarro, el ja esmentat Schaftenaar, pivot del Breogan de Lugo amb 37 de valoració, el 5, Richi Guillén del Clínicas Rincón amb 32 de valoració i com a base, Christian Diaz del Planasa Navarra amb 29 de valoració.

Text: Comunicació River Andorra Morabanc
Foto: Martin Imatge
Close Cart
Back to top