El MoraBanc Andorra tanca el primer fixatge de la Temporada 2015-2016. Es tracta de l’Ala-pivot, Daniel Clark.

El jugador anglès, que signa per una temporada, compta amb amplia experiència a la Lliga Endesa. El britànic  prové del Montakit Fuenlabrada on ha restat la darrera temporada amb xifres de 8 punts i 4 rebots de mitjana. Clark, de 26 anys, 2 metres i 10 centímetres d’alçada arriba a Andorra desprès de militar en equips ACB com l’Estudiantes  o el Laboral Kutxa.

Internacional pel seu país, ha estat present en competicions tan importants com uns jocs olímpics o un Eurobasket. En aquests moments es troba concentrat amb la seva selecció, tot i que aquesta no disputarà l’Eurobasket.

El nou Ala-pivot de l’equip de Joan Peñarroya es caracteritza per un bon llançament de tres i el seu bon treball dins la pintura. Clark vol seguir demostrant la seva qualitat a les files del BC MoraBanc Andorra.

El director general de BC MoraBanc Andorra, Francesc Solana, mostra la seva satisfacció pel fitxatge i espera que aporti grans coses: “És un jugador de gran corpulència, amb un bon llançament de tres punts però que fa moltes altres coses. En el nostre joc ens ajudarà molt. La seva experiència a la lliga creiem que és un plus que ens ajudarà”.