Clark, primer fitxatge del BC MoraBanc Andorra

Clark, primer fitxatge del BC MoraBanc Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra tanca el primer fixatge de la Temporada 2015-2016. Es tracta de l’Ala-pivot, Daniel Clark.

El jugador anglès, que signa per una temporada, compta amb amplia experiència a la Lliga Endesa. El britànic  prové del Montakit Fuenlabrada on ha restat la darrera temporada amb xifres de 8 punts i 4 rebots de mitjana. Clark, de 26 anys, 2 metres i 10 centímetres d’alçada arriba a Andorra desprès de militar en equips ACB com l’Estudiantes  o el Laboral Kutxa.

Internacional pel seu país, ha estat present en competicions tan importants com uns jocs olímpics o un Eurobasket. En aquests moments es troba concentrat amb la seva selecció, tot i que aquesta no disputarà l’Eurobasket.

El nou Ala-pivot de l’equip de Joan Peñarroya es caracteritza per un bon llançament de tres i el seu bon treball dins la pintura. Clark vol seguir demostrant la seva qualitat a les files del BC MoraBanc Andorra.

El director general de BC MoraBanc Andorra, Francesc Solana, mostra la seva satisfacció pel fitxatge i espera que aporti grans coses: “És un jugador de gran corpulència, amb un bon llançament de tres punts però que fa moltes altres coses. En el nostre joc ens ajudarà molt. La seva experiència a la lliga creiem que és un plus que ens ajudarà”.

Close Cart
Back to top