Competir, competir i competir, i a la final!

Competir, competir i competir, i a la final! 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Morabanc Andorra s’ha classificat per la gran final de la Regal lliga catalana que se celebra aquesta setmana a la Seu d’Urgell. L’equip andorrà ha derrotat el FIATC Joventut per 70-81 en un matx que ha dominat en tot moment deixant la sensació que el dibiux de l’equip està acabat a uns dies de l’inici de la lliga Endesa. Un equip que vol competir i que cada cop que li toca demostra que pot fer-ho.

Tret d’un inici amb dubtes, la consistència en el joc mostrada en el darrer partit amistós a Vielha ha estat la nota característica del matx. Molts jugadors amenaçant la defensa rival. Amb Sada de director d’orquestra, les contribucions són diverses i això desconcerta el rival.

En la semifinal contra la Penya, el segon quart va registrar una important activitat des del perímetre amb Román Martínez estel•lar però rebent relleu en tot moment de Shaun Green o Jordi Trias. Martínez ha anotat 13 punts, igual que Trias mentre que Green n’ha fet 12. Han estat els principals anotadors d’una altra feina coral i col•lectiva dels homes de Peñarroya.

Al descans el marcador ja era de 39-28 i les diferències en el tercer quart no s’han reduit, han augmentat. El darrer períodei tot i algun ensurt rebut des dels 6,75 verdinegre, la gestió de l’avantatge ha estat modèlica.

En la setmana del debut a la lliga Endesa, diumenge a les 18h a la pista de l’Unicaja, la imatge del Bc MoraBanc Andorra ha tornat a ser excel•lent derrotant un dels grans de la lliga i aconseguint una classificació històrica per la final de la lliga catalana.

El matx es jugarà a les 21h a la Seu d’Urgell i s’espera una gran presencia de seguidors andorrans en el que es pot considerar, per la proximitat, la presentació davant del seu públic de l’equip en aquesta pretemporada.