Derrota valuosa a Alguaire

Derrota valuosa a Alguaire 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Es pretemporada. Va ser una derrota útil i carregada de missatges pel MoraBanc Andorra. El FIATC Joventut va infringir als homes de Peñarroya la primera derrota d’aquest estiu ACB (107-98, després de dues prorrogues 80-80 i 91-91) i això és indiscutible, però el comportament de l’equip va deixar múltiples missatges per Peñarroya i els seus ajudants Xavier Luque i David Eudal.

Entre aquestes lectures n’hi ha de molt positives. A nivel col•lectiu, sobretot durant els dos primers quarts, es va poder començar a veure dibuixat en els seus traços fonamentals el concepte de joc de l’equip: solidaritat, joc coral, moltes passades i dinamisme. Cada jugador apuntalant la seva part de la construcció amb responsabilitat però alhora coneixent el seu rol. Obviament es tracta de sensacions embrionàries, només això, perquè falten encara més de tres setmanes perquè comenci la lliga.

En els missatges individuals el partit va ser un tresor carregat d’informació. Shaun Green, 23 punts i un bon comportament rebotejador va revelar que accepta el repte que suposa l’ACB i que s’ha preparat a consciencia. David Navarro va fer un pas endavant des del perímetre mostrant que pot ser protagonista si l’equip el necessita. I els dos debuts van deixar bones sensacions. Kaloyan Ivanov, amb només dos entrenaments amb els seus companys, va obsequiar els presents amb una exhibició de personalitat. Ivanov apunta alt. I Georges Bogris va oferir detalls de la solidesa amb la que pot contribuir al joc interior, a banda d’anunciar que el ‘pick and roll’ amb Sada ha de ser un valor a tenir en compte.

El to de l’equip, home per home, va ser excel•lent. Es va deixar molt bona imatge a Alguaire i en dues ocasions pràcticament sobre el clàxon, Jordi Trias va tenir el tir decisiu des de la mitjana distancia i la pilota no va voler entrar.

Dijous a Pamiers, següent duel de pretemporada contra el Pau Orthez.

Close Cart
Back to top