El MoraBanc Andorra nou ambaixador de la CEA

El MoraBanc Andorra nou ambaixador de la CEA 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra s’ha convertit avui en nou ambaixador esportiu de la CEA (Confederació Empresarial Andorrana), formant part del programa IWAND, Invest for Andorra.
L’acord, que és indefinit, s’ha presentat aquest migdia en una roda de premsa que ha comptat amb la presència dels presidents de CEA i MoraBanc Andorra, Xavier Altimir i Gorka Aixàs i del directiu responsable del programa IWAND a la patronal, Pere Augé.
“Cal pensar en gran i somiar amb fer grans coses, per qué no pensar en un BC MoraBanc Andorra disputant la lliga europea” ha manifestat Altimir. “Evidentment estem més a prop ara que fa uns anys” ha replicat amb un somriure Aixàs. Les paraules del president de la patronal empresarial més important del Principat resumeixen l’essència de l’acord: Per una banda l’altaveu del bàsquet del més alt nivell permetrà divulgar les oportunitats que Andorra ofereix per invertir a capital estranger i per l’altra, la CEA pot ser un bon obrellaunes per què el club trobi nous patrocinadors sobretot fora del mercat local.
“Per la lliga que juga, a dia d’avui el MoraBanc Andorra ens donarà molta visibilitat i per nosaltres això és molt important” ha afirmat Altimir, que ha citat d’altres ambaixadors que també té la patronal entre els que ha volgut destacar el pilot de cotxes Albert Llovera.
“Sempre és un bon moment per creure en Andorra i ara potser encara més” ha manifestat Gorka Aixàs, que ha afegit “el nostre país sempre ha estat dinàmic i perseverant, per nosaltres és un orgull ser ambaixadors i representar els nostres empresaris”.

Close Cart
Back to top