El segon equip, un projecte il·lusionant

El segon equip, un projecte il·lusionant 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Formació, treball i família. Aquests son els tres valors fonamentals de la nova etapa del segon equip del Bàsquet Club Morabanc Andorra que tornarà a militar a la lloga EBA la pròxima temporada. Milo Nunes, un entrenador jove i amb projecció que arriba provinent de l’Osca, és la novetat principal d’un equip que canvia força la pell. A la plantilla romanen elements experts de la casa com Oriol Fernàndez, Toi Gabriel o Felipe de Oliveira que compartiran vestidor amb els millors talents joves del bàsquet andorrà: Roger Lliteras, Alexis Bartolomé i Hugo Schneider Bartolomé. En lectura de jugadors de la casa, cal destacar les retirades de dos elements imprescindibles dels darrers 15 anys: Dani Marín i Xavi Galera.
L’esquelet de la plantilla però, i amb l’entrenador aquest és el canvi fonamental, queda apuntalat amb tres jugadors joves que venen a Andorra a treballar per aconseguir un lloc a l’elit del bàsquet: Wally Niang, David Jofresa i Nil Brià. El montenegrí Filip Knezevic , que la temporada passada ja va ser un dels homes destacats de l’equip, continua una temporada més.
“El club no m’ha plantejat en cap moment que tinguem l’objectiu de pujar de categoria” manifestava ahir abans del primer entrenament Milo Nunes, que continuaba afirmant que “el nostre propòsit és fer que els jugador s millorin, aquest equip és ara la meva família i estic molt content amb el que tinc”.
Milo Nunes ha treballat amb llegendes del bàsquet espanyol com Aito García Reneses o Josep Maria Margall i la seva carrera fins el moment l’ha identificat com un excel·lent tècnic de formació. El sènior B del BC MoraBanc Andorra jugarà els dissabtes a les 19h45. La lliga EBA comença el 27 de setembre a Mallorca.

Close Cart
Back to top