Stephen Holt: «sóc un jugador molt competitiu»

Stephen Holt: «sóc un jugador molt competitiu» 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Per ell no quedarà. Aquest seria el resum de la presentació d’Stephen Holt com a nou jugador del BC MoraBanc Andorra. El jugador nordamericà ha exhibit determinació i confiança en la seves primeres intervencions com a tricolor en la sala de premsa de la seu central de Morabanc.

“Sóc un jugador molt competitiu i tot i que està clar que podria necessitar un procés d’adaptadó a la lliga, estic  segur que serà ràpid” ha manifestat Holt, que ha continuat lloant el nivell de la Lliga Endesa “sé que és de les competicions més potents del món i estic amb  moltes ganes de jugar ja aquest mateix diumenge i començar a ajudar l’equip”.

El base ha fet broma sobre el viatge que va fer ahir “van ser 21 hores d’avió i tres més per carretera des de Barcelona per arribar a Andorra, la veritat és que aquesta nit he dormit molt”. Sobre els seus nous companys ha dir que “la primera impressió és molt bona tot i que només he fet dos entrenaments i encara estic aprenent els sistemes d’atac, són un grup treballador amb jugadors talentosos i aquest matí m’han ofert una gran acollida”. Holt assegura que “el milloir que puc oferir a l’equip és la meca actitud, faré tot el que pugui per ajudar l’equip”.

El general manager del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, exposava en la seva primera intervenció que “`pensem que Stephen Holt és un jugador que ens pot ajudar molt i que pot ser important per l’equip en les posicions de base i d’escorta”. El director esportiu del MoraBanc Andorra ha volgut deixar clar que “la contractació d’aquest jugador es produeix per la lesió de David Navarro”.

Stephen Holt lluirà el dorsal 14 i el tècnic Joan Peñarroya ja ha manifestat aquest matí que “jugarà segur a Bilbao”.

Close Cart
Back to top