#hoportesdins

Amb aquest lema el MoraBanc Andorra espera fer créixer encara més la seva massa social, ja per sobre de les 2000 persones. El club arrenca avui la campanya de captació d’abonaments del mes de setembre. Spots televisius, anuncis en premsa escrita i bombardeig permanent en les xarxes socials per intentar arribar a tots els racons del país.
“Busquem arribar a aquelles persones que ja se senten atretes pel BC MoraBanc Andorra però que encara no han fet el pas. El millor camí és abonar-se i tenir la teva pròpia localitat a la BMB” ha manifestat el president del MoraBanc Andorra Gorka Aixàs que ha afegit ràpidament “sense renunciar evidentment a la tasca de fer taca d’oli i intentar seduir també a aquells que encara no ens coneixen gaire”. El mandatari, que ha estat acompanyat a la roda de premsa del Cap de Comunicació, Gabriel Fernàndez, ha estat directe a l’hora d’afirmar que “ser abonat és interessant per molts motius, el més important probablement el preu que pot arribar a tenir descomptes de més del 50% sobre el preu de les localitats en taquilla”.

A partir de 7 euros per partit es pot seguir tota la lliga Endesa en uns preus que son competitius i que no s’han mogut respecte la temporada passada. L’única variació està en els fons que ara unifiquen els seus preus en 15 per totes les localitats. Per altra part la promoció #portaunamic es manté en aquest mes de setembre. Els abonats que portin una altra persona al club a fer-se el carnet tenen un 10% de descompte en el preu del seu. Acumulable. Si en porten dues un 20, tres un 30 i així fins que el carnet els acabi sortint gratis si en porten 10.
“La intenció del club és seguir creixent, aquesta és la nostra identitat i després d’una temporada complicada en què tots plegats vam aprendre molt ara el que volem és aprofitar tota aquesta experiència per fer-ho millor i donar moltes alegries als nostres aficionats” assegurava Gorka Aixàs, que completava amb un prudent “tot i que sabem que la lliga és molt complicada i és molt difícil”.

Les oficines del club estan situades al mateix poliesportiu i estaran obertes de 09h30 fins a les 13h30 i de 15h30 fins les 19h30.

Trofeu Morabanc

El partit del dia 12 a les 21h al Poliesportiu d’Andorra contra el Fc Barcelona ha desbordat totes les expectatives quan a la recollida d’invitacions a les diverses seus de MoraBanc. Gorka Aixàs ha anunciat que el dia del partit “hi haurà entrades en taquilla però només pels abonats que podran retirar una per persona fins que s’esgotin”. El Trofeu Morabanc no entra en el preu dels abonaments i per tant els espectadors podran seure on vulguin, els que arribin abans tindran accés a les millors localitats.