Ivanov, el guerrer búlgar ja és a Andorra

Ivanov, el guerrer búlgar ja és a Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Kaloyan Ivanov ha mostrat el carácter guanyador que pot imprimir al Bàsquet club MoraBanc Andorra en la seva roda de premsa de presentació. Després de la ja clàssica fotografía a la seu central de MoraBanc, el jugador ha atès els mitjans de comunicació i ha tingut prou amb un parell de frases per revelar el que pot aportar a l’equip de Joan Peñarroya. “M’agrada que em diguin el guerrer búlgar, en una pista jo entro a lluitar per cada pilota, això és també el que li demano a l’equip on jugo, que sigui competitiu”.

Ivanov ha afirmat també que aquest esperit guerrer “és el que sovint et fa guanyar els partits”. El nou jugador del MoraBanc Andorra ha reconegut que “un dels atractius de l’oferta andorrana era poder tornar a la lliga ACB, que considero que és la millor d’Europa”.

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana ha manifestat per obrir la roda de premsa que “és el jugador que voliem per completar el joc interior, a principis d’estiu ja ens vam fixar amb ell i finalment s’han donat les condicions perqué poguessim fitxar-lo”.

Kaloyan Ivanov., torna a la lliga ACB provinent de l’Avellino italià, on va fer uns números de 15 punts i 10 rebots per partit. L’internacional búlgar s’ha compromés amb el MoraBanc Andorra per un any.

Close Cart
Back to top