Joan Peñarroya “Ara és el moment d’estar plegats per portar endavant la situació”

Joan Peñarroya “Ara és el moment d’estar plegats per portar endavant la situació” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Partit on només val la victòria, així es pot descriure el duel que enfronta el BC MoraBanc Andorra amb la Bruixa d’Or Manresa de demà dissabte corresponent a la Jornada 22 de la Lliga Endesa. Desprès de 8 derrotes consecutives, el duel davant el darrer classificat ha de ser el punt de sortida a una nova trajectòria d’un equip que vol tornar al camí de la victòria el més aviat possible.

Els aficionats del MoraBanc Andorra tornaran a donar tot el seu suport a un equip que necessita dels cants dels seus seguidors, ara bé, l’equip també vol tornar a l’afició tot el que ella està donant. Serà un duel no apte per cardíacs, amb nervis, tensió i entrega en la recerca de la victòria. Els dos equips arriben necessitats de victòries. Un duel on els andorrans busquen recuperar la bona dinàmica i si es pot, capgirar el basquet average.

Un dels capitans de l’equip, Marc Blanch, i el tècnic, Joan Peñarroya, han analitzat la situació de l’equip davant aquest important duel:

Situació de l’equip

Joan Peñarroya: “Més que treballa coses, cal incidir, i preparar-se davant un partit amb característiques com les del demà. Juguem davant un rival que està en la mateixa situació que nosaltres, és important per moltes coses i també per que l’equip té ganes de tornar a guanyar. L’equip ha de tenir la capacitat de patir, i si les coses no van bé no es pot venir a baix. Només així tindrem opcions d’arribar al final amb opcions de victòria, que tanta falta ens fa”.

Peñarroya: “No tinc dubtes de l’equip que veurem. Estem mentalitzats, responsabilitzats. Demà veurem una bona cara de l’equip”.

Marc Blanch: “Aconseguir una victòria demà serviria per trencar una mala dinàmica i veure les coses diferents”.

El partit

Peñarroya: “El més important és acabar bé el partit. És una realitat que els darrers partits no hem començat bé i això ens ha afectat. És una cosa que em de millorar, hem parlat, però aquí el que hem de fer és acabar bé. Si comencem bé, millor, però cal que les situacions no ens afectin com ens ha afectat”.

Blanch: “Els que surtin i els de la banqueta han d’estar ficats des del principi. No hem de cometre els mateixos errors que als darrers partits. En cas contrari no venir-nos a baix. S’ha d’estar lluitant al màxim fins al final”.

Afició

Peñarroya: “L’afició ha estat magnifica durant tota la temporada. A tothom ens agradaria estar millor. L’afició va tenir el dret a expressar la seva disconformitat, però demà ha d’estar de nou al màxim amb l’equip. Ara és el moment d’estar plegats per portar endavant la situació”.

Preparats per a tot

Peñarroya: “El que hem d’estar és preparats per a qualsevol situació. Estem preparats per a tot. Ve un equip que està com nosaltres, un partit complicat, davant un rival que ha competit força bé molts partits i està acostumat a estar a aquesta situació. Demà per ells també és partit important”.

Blanch:  “Pot servir de referència el partit de la primera volta, hem tingut canvis a la plantilla. El partit en si serà diferent i esperem que caigui de la nostra banda”.

Centrats en guanyar

Peñarroya: “Em centro el que a mi em pertoca. Ajudar a que els meus jugadors rendeixin el millor possible i per treure el partit. No és moment per a l’entrenador, ni per pensar en individualitats. Cal pensar en el grup i en treure el partit. Cal saber treure la capacitat de patir, no perdre la calma. I jo, en això estic”.

MORABANC ANDORRA VS BRUIXA D’OR MANRESA

JORNADA 22 LLIGA ENDESA

28 de Febrer

21h

Poliesportiu d’Andorra

Close Cart
Back to top