Joan Peñarroya: “Per guanyar fora hem de seguir competint i reduir els minuts dolents”

Joan Peñarroya: “Per guanyar fora hem de seguir competint i reduir els minuts dolents” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra visita una de les pistes més emblemàtiques de la Lliga Endesa, l’Olímpic de Badalona. Un enfrontament de la Jornada 25 davant un dels equips més en forma de la categoria, com és el FIATC Joventut. Un conjunt català que està completant una temporada excepcional.

Un desplaçament complicat per al MoraBanc Andorra que arriba desprès d’aconseguir guanyar 2 dels darrers 3 partits. Un equip de Joan Peñarroya que sap com és complicat guanyar fora de casa però que anirà a Badalona a jugar amb la millor versió dels seus homes. Una victòria a Badalona reforçaria la confiança d’uns jugadors que han deixat enrere la mala ratxa i volen seguir allunyant-se de la zona perillosa. Convençuts que amb la seva feina i amb una concentració de 40 minuts la segona victòria fora de casa estarà més propera.

El tècnic, Joan Peñarroya, i un dels jugadors claus d’aquesta temporada, David Navarro, han passat per roda de premsa a la prèvia de la Jornada 25 de la Lliga Endesa.

Situació de l’equip

Joan Peñarroya: “Nosaltres portem unes setmanes rendint bé, jugant bé, tenint clar a que juguem. Anem a un camp molt complicat davant un equip que està fent una temporada espectacular. Ara han perdut més partits però ho han fet davant els rivals més complicats i amb lesions. Partit complicat, partit fora de casa. L’afrontem amb il·lusió que si juguem al nostre nivell podrem optar a la victòria”.

“No sé si és el millor moment. El que tinc clar és que portem tres partits bé, segur que podem estar millor, però en aquests tres partits l’equip ha fet un pas endavant. L’objectiu és seguir en la mateixa tònica, en la mateixa tensió i necessitat d’aconseguir victòries”.

David Navarro: “Nosaltres sembla que hem sortit de la mala ratxa que vam passar. És el que necessitàvem, victòries, per donar confiança i moral per sumar més victòries fora de casa”.

Guanyar a l’Olímpic

Peñarroya: “Per jugar davant un equip com la Penya ha d’estar mentalment fort. Has d’estar preparat per assumir moments de ratxes. Un equip que tira més de tres, amb grans moments d’encert, amb convenciment de la seva manera de jugar. Nosaltres hem d’estar preparats per això, i aprofitar els nostres moments”.

“Intentar que els llançaments siguin el més ben defensats possibles i després preparar les nostres situacions de rebot. Ells tenen més coses que jugar de tres. Un equip molt equilibrat, amb una experiència tremenda. S’agafa als partits de forma extraordinària, per això a la primera volta només van perdre 4 partits”.

Navarro: “La penya penso que és un camp complicat, estan fent bona temporada. Tot i les darreres derrotes és un camp difícil. Nosaltres sempre anem confiats en guanyar però caldrà fer molt bé les coses”.

“Som més forts quan som un equip consistent, defensem bé, i l’equip rival costa anotar, això també fa que nosaltres correm més i puguem anotar més fàcil. Si tens bona defensa tens molt de guanyat per aconseguir sumar el partit”.

Vells coneguts

Peñarroya: “Els partits que ja hem jugat amb ells sempre els tens allà. Tens el coneixement dels jugadors, de l’estil, que no l’han canviat, però poca cosa més. Nosaltres som un equip diferent, les dinàmiques són diferents. Partit diferent, però fa temps que ens coneixem”.

Navarro: “De referència pot servir. És un equip que els hi agrada jugar alegre, no s’ho pensen gaire alhora de tirar i això ho hem de controlar, si estan encertats fan molt mal. Un equip conjuntat, que saben a que juguen i tenen les coses clares. Caldrà estar concentrats els 40 minuts”

Guanyar fora de casa

“Guanyar fora és molt complicat, no només per nosaltres. Tenim una victòria. Jo crec que vam competir molt bé a molts llocs, però ens van sobra uns minuts. Per guanyar fora sobren aquests minuts, per tant hem de seguir competint i reduir els minuts dolents”.

“És complicat trobar una explicació. Nosaltres intentarem estar al màxim concentrats i repetir els moments a casa a pistes contraries per aconseguir més victòries fora de casa. Ens aniria molt bé per donar més confiança i allunyar-nos de la zona perillosa”.

Navarro com a base

“El 50% de la meva carrera he jugat de base. Em sento còmode a les dues posicions. Em considero un escorta que li agrada generar i això és molt similar a un base. Ara torno a jugar en aquesta posició i m’agrada, estic content”.

JORNADA 25 LLIGA ENDESA

FIATC Joventut vs MoraBanc Anodrra

Dissabte 21 de Març a les 20h

Olímpic de Badalona

Àrbitres: PERUGA – GUIRAO – SANCHEZ MOHEDAS

En directe per Esports 3 (TV) i RNA

Close Cart
Back to top