Kaloyan Ivanov :”Espero continuar millorant a Andorra”

Kaloyan Ivanov :”Espero continuar millorant a Andorra” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El nou jugador del MoraBanc Andorra Kaloyan Ivanov destaca la seva satisfacció “per tornar al bàsquet ACB, volia veure com eren altres lligues però realment a Espanya crec que es fa un bàsquet superior”.
Sobre els motius per decidir-se pel MoraBanc Andorra entre les moltes ofertes que tenia, l’aler pivot és clar “he seguit l’Andorra a la lliga LEB on ja havia demostrat que era el millor equip, arribo amb molta il•lusió a un equip fort, nou, fresc i amb ganes de competir contra els millors”. Ivanov no fixa un objectiu concret però té un discurs ambiciós “no n’hi ha prou amb estar a la lliga, hem de fer alguna cosa més”. El ‘guerrer’ búlgar, com se’l va batejar a la seva etapa a Alacant, espera poder reviure i fins i tot millorar el rendiment que va tenir en la seva darerra experiencia ACB “no sóc de mirar el passat, a mi m’agrada mirar el futur però és cert que allà a Alacant l’equip i jo mateix vam tenir una bona temporada, sí que vull fer el mateix a Andorra però per qué no pensar en fer alguna cosa més? En guanyar també als playoffs”.
Sobre la seva capacitat combativa en pista, Ivanov, afirma que “el meu germà i jo hem jugat a bàsquet igual des del primer dia, lluitant per cada pilota, no sabriem jugar d’una altra manera”.
La darrera temporada a l’Avellino italià, IKvanov va lluir uns números espectaculars de 15 punts, 10 rebots per partit, lluny de considerar-ho una referencia complicada d’igualar el búlgar s’exigeix “espero continuar millorant i intentar superar-ho a Andorra”.
Kaloyan Ivanov afirma que “li fa molta il•lusió jugar per l’Andorra, l’equip d’un país petit però molt maco i que conec des de fa molt temps”.

Close Cart
Back to top