La bombonera màgica fa caure la segona

La bombonera màgica fa caure la segona 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

No serà fàcil guanyar al poliesportiu d’Andorra, els tres equips que hi han passat en poden donar testimoni. L’Herbalife Gran Canaria va ser ahir la segona víctima dels homes de Joan Peñarroya després d’un partit vibrant i com els dos anteriors resolt a última hora.

El 91-86 final explica la igualtat del matx però no pot resumir les seves múltiples alternatives. Va ser una autèntica muntanya russa.

El primer quart va ser del MoraBanc Andorra, l’inici del segon completament dels canaris i al final dels primers 20 minuts el marcador mostraba avantatge visitant per 40-43. Seguin la tònica el prinicipi del tercer quart va ser del MoraBanc Andorra amb una exhibició de joc col•lectiu i gram encert des de més enllà dels 6,75. L’avantatge va arribar a ser 62-50. I nou looping. Els d’Aito van tornar a entrar al partit gràcies a una ratxa de triples d’Albert Oliver i al final del tercer quart els canaris encara estaven per davant per un sol punt.

El partit no podía decebre i va tornar a sasejar-se. Quan pitjor semblava que ho tenia l’equip`andorrà, David Navarro(26 de valoració ahir) va agafar el comandament ben secundat per Beto(enorme amb 23 punts). Punt a punt es va arribar al final i la victòria es va tornar a quedar a casa davant l’èxtasi dels 2800 espectadors que hi havia a les graderies del polisportiu d’Andorra. Ja oficialment, la bombonera màgica.