La jove de 15 anys Clàudia Justes és la dissenyadora de la tercera equipació

La jove de 15 anys Clàudia Justes és la dissenyadora de la tercera equipació 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Clàudia Justes Palomero, una alumna de 4art d’ESO de la Sagrada Família, és la guanyadora del concurs que el BC MoraBanc Andorra i el Grup Pyrénées han organitzat per escollir la tercera equipació de l’equip per aquesta temporada. La samarreta, de color blau cel i traços de la bandera andorrana serà la que lluiran els homes de Joan Peñarroya aquest diumenge a les 12h30 contra el FIATC Joventut.

El dissen y de Clàudia Justes ha estat l’escollit després d’haver conclós la fase de votació popular al Facebook de Pyrénées entre els 5 finalistes. El fet que hagi estat feta amb un color predominant i que aquest color sigui diferent de les altres dues equipacions del club van ser factors importants en la decisió final del jurat.

“Vaig pensar en el color blau que és el del bàsquet aquí a Andorra, i vaig voler que a la samarreta aparegués la bandera andorrana” explicava en roda de premsa la guanyadora, que va comparèixer davant dels periodistes amb una samarreta amb el seu nom al dors. Amb molta desimboltura, la jove de 15 anys, ha donat “les gràcies per haver estat l’escollida i espero que la samarreta porti sort a l’equip aquest diumenge”.

Joaquim Serrahima, Director de màrqueting de Pyrénées, exposava els arguments que sustenten l’èxit del concurs “s’han involucrat tots els centres escolars i vam rebre 72 dissenys que van ser els que vam penjar en el nostre Facebook i que van rebre més de 18.000 visites que en un país de 70.000 habitants és moltíssim”. Serrahima ha explicat també que la “iniciativa ha anat molt bé i ja pensem en repetir-la la pròxima temporada”.

El Cap de comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, també ha participat en la presentació de la samarreta i manifestant que “al club estem molt satisfets de com ha anat el concurs i el resultat final, la samarreta ens agrada molt i estem encantats de portar-la aquest diumenge en l’important partit contra el Joventut de Badalona”.

La victòria en el concurs també reportarà a la guanyadora un Imac gentilesa de Pyrénées i un altre per la seva classe. Els premis es lliuraran en el descans del partit de diumenge contra la Penya. Els 72 alumnes/dissenyadors seleccionats han estat convidats al partit.

El tècnic Joan Peñarroya, que ha qualificat de “preciosa” la samarreta ha volgut felicitar en persona Clàudia Justes i fotografiar-se amb ella.

Close Cart
Back to top