La lliga no és la pretemporada. I punt

La lliga no és la pretemporada. I punt 800 533 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Mal partit. Derrota justa. I aniquilació del positivisme extrem que havia despertat l’excel·lent pretemporada de l’equip. Aquest seria el resum de la derrota per 68-78 contra el Dominion Bilbao Basket a la Bombonera. La lliga no és la pretemporada. I punt. La competició eleva molt la duresa respecte l’estiu, la multiplica. I aquesta va ser la carta de presentació que va mostrar el Bilbao des de l’inici. Tot costava molt, tot era ferragós i complicat. I en aquesta espessor qui va saber nedar millor, de llarg, va ser el Dominion Bilbao Basket.

Els de Sito Alonso van marcar el ritme i els avantatges, guiats per un Mumbrú formidable i un Shawn James ferm, van anar apareixent. 21-25 al final del primer quart. David Navarro a cops de geni sostenia les esperances dels homes de Peñarroya. Beto cooperava amb bon nivell defensiu. I així va anar transcorrent el matx. Fent la goma. El MoraBanc s’apropava però cada cop que ho feia, el Bilbao reaccionava amb un cop de puny a sobre de la taula.

La frustració no va fer acte de presència per l’habitual bona predisposició de l’equip andorrà. Però tot costava molt. Shawn Jones va estar desaparegut tot el partit, Shermadini tres quarts del mateix i Sada no trobava la manera de liderar.

36-41 al descans. Espases enlairades. Cert. Però calia molt més per fer trontollar els de Sito Alonso. I va semblar que podía ser. A cop de triples de Bogdanovic i Beto, es va arribar a empatar a 43 en el tercer quart. Va ser un miratge. En menys d’un minut els vascos ja havien marxat de 7 un altre cop. En l’inici del darrer quart, les diferències ja es van començar a disparar. Primer 10, després 12 i al final 17. Quedava partit però faltava bàsquet i sobrava precipatació i nervis.

Un mal dia. Una llàstima perquè era el primer i hi havia moltes ganes però per altra banda que sigui el primer també vol dir que en queden molts més. Diumenge de la setmana vinent a la pista de l’Iberostar Tenerife, tindrem la primera oportunitat d’oblidar aquest mal partit.