26656

Omplim la BMB amb Assegurances Catalana Occident!

Tots tenim moltes ganes de tornar a gaudir els partits a la BMB…. i els nostres jugadors us troben a faltar!

Gràcies a Assegurances Catalana Occident, a partir de la jornada 11 davant el Reial Madrid, podreu ser presents a la BMB ocupant una cadira en format mosaic. En Hannah ja té la seva. Ara et toca a tu!

Tots els socis del Club que ho desitgin podran pujar una foto i ens encarregarem de manera gratuïta de col·locar-la per la BMB.

Envia'ns una foto semblant a aquesta i segueix els passos:

  1. Vesteix-te com si anessis a la BMB.
  2. Posa’t davant d'un fons blanc amb bona il·luminació.
  3. Fes-te una foto amb el mòbil en vertical i amb els braços cap avall.
  4. Enquadra la foto de genolls cap amunt.
  5. Emplena el formulari i envia'ns la foto!
26062
26658
He llegit i accepto l'Autorització tractament d'imatges1.

Si tens problemes per a penjar la teva foto posa't en contacte amb: info@auriasports.com

1. Autoritzo a BÀSQUET CLUB ANDORRA (d’ara endavant, “BCA”) i consent expressament l’ús gratuït de la seva imatge, nom i/o veu, de forma no exclusiva, per a la seva reproducció, edició, distribució, transformació i comunicació pública en qualsevol mitjà, i a través de qualsevol forma de comunicació present i futura, i especialment per a la seva inclusió en la graderia del Poliesportiu d´Andorra – com a part de la campanya que està duent a terme el BCA per a animar a l’equip. Les imatges no seran tractades per a finalitats diferents de les indicades anteriorment. L’autorització per a l’ús de la seva imatge, nom i/o veu, s’estén tant a l’àmbit territorial nacional com internacional. Les imatges seran conservades pel període de temps que BCA consideri oportú, procedint a la seva destrucció immediata en aquells casos en els quals les imatges deixin de complir la finalitat prevista. El Cedent renuncia a l’exercici de qualsevol mena d’acció i/o reclamació enfront de BCA per l’ús de la seva imatge, nom i/o veu d’acord amb el que es preveu en la present autorització. En la present autorització declaro ser major d’edat (+18). En cas de ser menor d’edat serà necessari el consentiment patern/matern/tutor legal fent arribar el següent document a info@auriasports.com . La present cessió de drets d’imatge queda subjecte a les lleis andorranes i especificament a la Llei 15/2003, de 18 de desembre, sobre protecció de dades i al Decret 9-6-2010, d’aprovació del Reglament de l’Agència andorrana de protecció de dades.