PRÈVIA BASKONIA A per la primera del 2022

PRÈVIA BASKONIA A per la primera del 2022 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Queda molta temporada i queden moltes coses per passar encara, segur. De bones, de no tant bones i de dolentes. Però no es pot negar que el partit de diumenge a les 17h30 a la Bombonera contra Bitci Baskonia té tot el sabor de partit transcendent pel MoraBanc Andorra.  I és que els tricolors estan necessitats de victòries a nivell classificatori i d’alegries per arrossegar amb elles la confiança necessària per ser competitius. El rival no és que ajudi gaire perquè l’equip vitorià és un equip d’Eurolliga i té un arsenal molt destacat de talent i de múscul però en aquests casos, sempre se sol dir que el partit més important és el que vé després i el rival que es trobarà diumenge al davant el MoraBanc és el Baskonia. Un equip que està sortint d’un brot de Covid i que s’haurà de veure en quines condicions arriba al partit però que, segur, que será perillós. Granger, Gedraitis o Waldwin, entre d’altres, són jugadors del màxim nivell europeu i aconseguir que no juguin còmodes és obligatori perquè jugar a creuar espases amb aquests equips no acostuma a ser bon negoci. Però per una altra part, el MoraBanc Andorra necessita determinació i contundència per anar a pel partit des del primer instant. Ens espera, per tant, un duel molt interessant farcit d’atractius i duels individuals d’alt nivell. Des del punt de vista tricolor serà molt important veure si l’equip ha saltat una pantalla i ja està millor de forma que fa uns dies a Bilbao just després del brot de Covid. 8 dels jugadors de l’equip han passat per la malaltia i els dies que es triga en tornar a estar al cent per cent no són els mateixos per ningú.

“La primera part del Baskonia d’ahir em va recordar la que vam fer nosaltres a Bilbao dissabte passat” ha explicat Ibon Navarro en roda de premsa i ho ha desenvolupat “l’equip surt d’un brot de Covid i sembla que vagi un segon tard a cada jugada però després la versió del tercer i darrer quart ja és més competitiva i em quedo amb això”. Pel tècnic del MoraBanc Andorra en aquest partit serà clau “el control de ritme de partit i del rebot”. El tècnic ha manifestat també que “espero que aquesta setmana d’entrenaments ens hagi ajudat a millorar aspectes del joc en els que hem de millorar”. Navarro ha confirmat que “Conor Morgan torna a l’equip i no entraran a la convocatòria per molèsties Amine Noua i Gal Mekel”.

Clevin Hannah ha admès que “l’equip està en una situació difícil i ho sabem”, i ha afegit que “tot i que la temporada és llarga i hi ha temps per reaccionar hem de començar ja”. Pel base cal que “cadascú faci cada petita cosa que pugui fer per ajudar l’equip a guanyar”. Hannah ha subratllat que “hem tingut una molt bona setmana d’entrenaments i demà hem d’estar concentrats els 40 minuts al 100%”.

Close Cart
Back to top