PRÈVIA BILBAO Amb moltes ganes i molt minvats

PRÈVIA BILBAO Amb moltes ganes i molt minvats 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Per molta capacitat d’abstracció que es tingui, el retorn a la competició del Morabanc Andorra vé marcat absolutament per aquests temps de repunt intensiu de la pandèmia. Els d’Ibon Navarro visiten demà a les 19h15 el Surne Bilbao Basket a Miribilla (Tv en directe al 271 d ela fibra Andorra Telecom) en el seu retorn a la competició després d’un brot de Covid que ha afectat a 8 jugadors. 5 d’aquests jugadors formen part de l’expedició a Bilbao amb l’alta mèdica però la seva capacitat física per competir és una incògnita que resoldrà el parquet de Miribilla. No és una situació nova del tot perquè la temporada passada, una mica més d’hora en el calendari ja va passar això en un brot que encara va afectar més membres de l’equip. En aquella ocasió l’equip va tenir una bona reaparició però a mig termini ho va acabar pagant amb una plaga de lesions. Sobre aquests factors està molt a sobre el cos tècnic davant d’un partit que és important perquè la part mitja de la classificació i la part baixa estan ara mateix en dos partits i al bell mig  es troba un MoraBanc Andorra que en les properes setmanes voldrà sumar victòries per estar més a gust i poder afrontar amb ambició la segona volta. En el cas del MoraBanc Andorra les baixes confirmades son les de David Jelínek per lesió, Conor Morgan amb Covid, Gal Mekel que està acabant de passar la quarantena a Israel i la de darrera hora d’Amine Noua que és la mala notícia del dia. El francès estava d’alta mèdica després del Covid però aquest matí s’ha trobat malament a l’entrenament i no ha viatjat a Bilbao. Es pot dir que el rendiment de l’equip demà és un meló que caldrà obrir demà.

Anant a l’anàlisi estrictament esportiva el Surne Bilbao d’Àlex Mumbrú ha guanyat  consistència en els darrers partits que ha jugat a Miribilla. Els Men in Black van patir força en l’inici de la competició però han sabut refer-se i darrerament amb bona defensa i intensitat semblaven haver trobat la personalitat que buscaven per anar sumant. El partit, per tant, és important pels dos que arriben empatats a 5 victòries.

“Tenim jugadors que han tornat bé, d’altres que han tornat malament i d’altres que no han tornat” ha exposat Ibon Navarro avui en roda de premsa prèvia, afegint que “serà molt difícil però tenim ganes de tornar a competir”. Les dificultats del partit no es poden comparar amb les del brot superat el novembre del 2020, “en aquella ocasió vam tenir més dies d’entrenament, més jugadors i un partit europeu abans del primer partit de lliga Endesa”. Ibon Navarro ha dit també que “Bilbao porta molts partits fent molt bé les coses i en condicions normals seria un partit molt complicat però en aquestes encara ho és més”. Per Oriol Paulí “Bilbao és un equip que juga molt intens i que és perillós a camp obert, haurem d’estar molt intensos des de l’inici per evitar que ens passi, per exemple, el que ens va passar a Lugo”. Per l’aler català, “és evident que serà difícil però tots teníem moltes ganes de veure’ns i tornar a estar junts després del brot de Covid”.

Close Cart
Back to top