PRÈVIA BASKONIA Repte dels que agraden

PRÈVIA BASKONIA Repte dels que agraden 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra juga aquest diumenge (17:00 hores), al Fernando Buesa Arena de Vitòria, el partit corresponent a la dinovena jornada de la Lliga Endesa davant el Baskonia.

 

Una nova setmana de treball al sac i un repte dels que dona gust viure i jugar. Els tricolors tornen a agafar carretera per ara jugar en un dels camps amb més ambient basquetbolístic de tota la lliga: El Buesa Arena. Un escenari dels que imposen i es gaudeixen a la mateixa vegada per jugar davant un Baskonia que no és, ni de llarg, el mateix equip que ens va visitar a Andorra en la cinquena jornada de competició. Començant per la banqueta, ara dirigida per Dusko Ivanovic, i continuant per la gairebé tota la disponibilitat d’uns jugadors d’alt nivell Eurolliga. Els de Natxo Lezkano son plenament conscients de la dificultat del repte i l’encaren amb l’energia positiva generada per la bona dinàmica que atravessa l’equip. Les tres victòries consecutives dels nostres confirmen el bon estat de forma per un projecte que va en línia ascendent. Això sí, ni abans érem tant dolents ni ara som tant bons. Aquest camí és llarg, molt llarg, i queda molt per gaudir lluitant de valent. El rival, escenari i enfrontament que encarem és dels que ens ha de fer valorar la magnitud de la competició que tenim el privilegi de poder disputar.

 

Ádám Somogyi al·lega a la unitat del vestidor com a un dels motius de pes per capgirar la situació comentant que “Naturalment l’ambient és més complicat quan estàs en mala dinàmica, però per sort som bons amics i estem units, això ha sigut clau”. El base hongarès del MoraBanc Andorra també destaca la importància de la defensa: “En atac estem bé, les estadístiques de la lliga parlen per si soles, però l’entrenador ens fa treballar sempre amb l’objectiu de millorar darrere, que és d’on comença tot”. Finalment, l’Ádám ens parla del Baskonia afirmant que “No és el mateix equip que vam poder guanyar, i nosaltres també som millors. Per tots els partits de lliga no cal motivació extra, i menys quan jugues davant equips Eurolliga i en escenaris com el que anem a jugar”.

 

Per la seva part, l’entrenador Natxo Lezkano comenta que “Baskonia està en una situació totalment diferent a la que ens vam trobar aquí a casa”. També parla del fet d’haver pogut capgirar la dinàmica dient que “La unió del vestidor ha estat clau i és clau en el treball del dia a dia”. Finalitza dient que “És un repte difícil, naturalment, però hem demostrat que podem competir davant equips Eurolliga, i més fora de casa”.

 

 

El partit es podrà veure en directe per Movistar Deportes 3 / Dial 273 Andorra Telecom i amb la locució de RTVA.

Close Cart
Back to top