Román Martínez arriba en el seu millor moment

Román Martínez arriba en el seu millor moment 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

A Andorra arriba un jugador en el seu millor moment. Aquest seria el millor resum de la roda de premsa de presentació del nou jugador del BC MoraBanc Andorra, Román Martínez. “Estic amb molta confiança, es pot dir que haver jugat el mundial encara em fa tenir-ne més”. El nou aler de l’equip de Joan Peñarroya acaba de jugar el campionat del món amb la selecció de Mèxic, que ha fet un torneig excel•lent i que porta un cicle fantàstic sota la direcció de l’espanyol Sergio Valdeolmillos.
“Sóc un jugador passional, emotiu, i m’agrada que això es noti quan estic a la pista” ha explicat Martínez que ha començat la roda de premsa en català amb un rotund ‘Som un país’.
Román Martínez ha manifestat haver tingut un “excel•lent primer contacte amb els meus companys i amb l’entrenador que ha mostrat tenir molta confiança en mi”.
El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha insistit un cop més en una característica del joc de l’internacional mexica que va influir molt per decidir-se a contractar-lo “és un gran jugador sense pilota i amb els bons passadors que tenim a l’equip podrem aprofitar molt bé els seus moviments”.
Román Martínez, que igual que Ivanov és conegut com ‘El guerrero’ ha afirmat que “a Andorra tindré una gran oportunitat de desenvolupar tot el meu talent, estic molt content”.

Close Cart
Back to top