Tram final on caldrà suar de valent

Tram final on caldrà suar de valent 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La victòria del passat divendres a Màlaga ja ha quedat enrere i cal seguir treballant. S’ha sumat un pas més i s’ha deixat enrere una jornada més, però els rivals no afluixen i cal seguir amb la màxima concentració. L’equip ha tornat als entrenaments, ho va fer ahir diumenge, i el tècnic ha passat, com cada dilluns per roda de premsa.

Joan Peñarroya analitza el que ha significat per al seu equip la victòria de divendres i quin és el camí a partir d’avui: “No ha canviat res, només una jornada del calendari. Tots els que venen darrera també han guanyat. Tot segueix igual. Una jornada on es veu a tots els partits el que costa guanyar a aquestes alçades i el que costa guanyar a tothom, tot i que es pensi que alguns han de guanyar de forma més senzilla, és complicat guanyar, ja que tothom si juga coses. Estem en un moment molt maco de la temporada”.

Amb uns dies passats del partit de divendres, cal analitzar els errors comesos. L’equip sap que no va fer un partit complert, però s’ha d’estar plenament satisfets per la victòria i pel que significa. Peñarroya ha explicat com va veure el partit i com estan els seus homes: “El darrer quart està clar que no el juguem bé. Nosaltres juguem un quart bé, el tercer, la resta, no els juguem bé. Al tercer quart ens basem en la qualitat ofensiva d’un jugador però és únic quart on les prestacions defensives són les habituals. A Màlaga el Clínicas va demostrar que són un bon equip i que han millorat molt. Nosaltres també hem de ser conscients que venim d’unes setmanes amb problemes en una posició, que no ens fa preparar els partits com voldria i alhora del partit ens fa buscar combinacions. No és el més ideal, però cal buscar solucions”.

Un inici de setmana que segueix amb les notícies negatives que arriben des de les lesions, sobretot des de la posició de base. Amb Schreiner al marge, els bases Dani López i Éric Sánchez arrosseguen els seus problemes amb les lesions: “En Dani va millor i trobant sensacions, tot i que encara no es troba al nivell físic com voldria. El tema de l’Eric és un problema ja que porta tres setmanes sense entrenar, i en les passades jornades ha jugat 5 ó 6 minuts i ha hagut de demanar el canvi. Aquest any és una posició maleïda, la del base, i hem de d’anar convivint amb aquesta situació”.

Pròxim repte, Unión Financiera Oviedo. Un rival que ja ha deixat de ser la sorpresa de la categoria per convertir-se en un rival a tenir molt en compte. Ho va demostrar a la primera volta i segueix fent-ho, sobretot com a local, on no coneix la derrota. Caldrà estar molt atents, però també és un rival al qual hi ha ganes de tornar a trobar: “Tots els rivals són durs ara, i Oviedo està fent una temporada fantàstica, sobretot com a local, guanyant tots a casa i de la manera que els guanya. Un rival que juga amb una confiança tremenda en les seves possibilitats. Estan fent un molt bon bàsquet i que estan fent una situació en la que segur que no hi comptaven, un fet que els ajuda a continuar. Nosaltres, al marge de tot el que ens hi juguem, tenim ganes que arribi aquest partit”.

5 jornades, 5 finals. El calendari s’escurça però la feina segueix sobre la taula i cal seguir entregant els deures, puntualment, cada jornada. Per això treballen, per això competeixen. Volem seguir fent passos, importants, que ens vagin apropant a l’objectiu. #somhiandorra

 

 

Text: Comunicació River Andorra Morabanc
Foto: Guillermo del Castillo / Clínicas Rincón Photopress
Close Cart
Back to top