Tres Estudi s’estrena com a col·laborador oficial davant el FC Barcelona

Tres Estudi s’estrena com a col·laborador oficial davant el FC Barcelona 1170 570 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i Tres Estudi signen un nou acord de patrocini per les properes 3 temporades on l’empresa dedicada al ram de la fusteria passarà a ser Col·laborador Oficial del club.

Les dues entitats han fet oficial l’acord durant un acte que ha comptat amb la presència del propietari de Tres Estudi i el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. Les parts han signat un acord de confiança ja que la vinculació entre club i empresa serà de tres temporades.

A més, l’acord comença de la manera més rellevant possible, amb el patrocini del partit davant el FC Barcelona del proper diumenge 6 d’Octubre. Un enfrontament que passarà a nomenar-se Partit Tres Estudi. Una jornada on l’empresa comptarà amb una gran visibilitat en un dels partits de màxima expectació. Entre els actes d’aquella jornada, una activitat de descans que comptarà amb la nostra mascota Brut com a gran protagonista.

Les contraprestacions no només seran aquell partit sinó durant tota la temporada com a Col·laborador Oficial del club.

Per part del president del club, Gorka Aixàs, s’ha destacat que: “És molt important per nosaltres que empreses com Tres Estudi apostin pel club d’aquesta manera, oferint confiança en un projecte, signant un acord per tres temporades”. Per la seva part, el propietari de Tres Estudi, Gerard Garcia, ha assegurat que: “Volíem estar amb el BC MoraBanc Andorra perquè també suposa estar amb un projecte de país”.

Tres estudi és un grup d’empreses d’Andorra que des de 1990 es dedica a aportar solucions al sector de la construcció, l’arquitectura i l’interiorisme en el ram de la fusteria. Actualment i havent fet una selecció entre les millors marques del mercat, són distribuïdors oficials de Lualdi, Listone giordano, Ernestomeda i sistema Midi.

Durant la temporada 2019-2020 tots els socis del BC MoraBanc Andorra tindran un descompte del 10%.

Close Cart
Back to top