Una Copa Príncep amb molta festa

Una Copa Príncep amb molta festa 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El partit de la final de la Copa Príncep ja és atractiu per si sòl però el club ha preparat un seguit d’accions per fer de la festa del bàsquet un espectacle encara molt més interessant.

El primer de tot, és l’equipació del River Andorra Morabanc que per aquesta cita amb la Copa Príncep canvia i passa a tenir el color de la bandera d’Andorra. Una samarreta tricolor que serà la nostra senya en un partit de gran expectació.

A més, hi hauran accions paral·leles que ja s’estan desenvolupant durant la lliga regular a l’Adecco Or i que seguiran tenint protagonisme durant el matx de Copa. Seguirem amb accions com la Cistella Pasteur, aquest cop a la mitja part, un sorteig d’activitats a Naturlàndia, també a la mitja part, i per últim, un duel de les mascotes del nostre club, Ursa i Lupi amb la del Palència, Robi. Tot amb la col·laboració d’Anyós Park que els hi proposaran un repte dins la pista digne de veure.

I no podíem oblidar al nostre soci d’honor Albert Llovera que serà homenatjat pel club desprès de la seva gran participació al Ral·li Dakar. Una llàstima que a tres etapes per al final s’hagi vist obligat a deixar la competició.
A més, per començar, hi haurà un minut de silenci per la mort d’un soci del club i pare d’un jugador de la base, que donarà pas a l’himne d’Andorra cantat pels Petits Cantors d’Andorra

Un partit on s’espera un Poliesportiu ple. El director general del club, Francesc Solana apuntava aquestes paraules a la presentació: “Per nosaltres és molt important organitzar la Copa Príncep 2014. Ja ho hem fet a EBA, a Plata i ara la Copa Príncep. Estem molts satisfets i això és una mostra del creixement de l’equip. Orgullosos que la FEB hagi cregut en nosaltres per organitzar aquest esdeveniment, esperem que es vegi un magnífic partit, digne de la qualitat dels dos equips i que l’afició pugui gaudir d’un bon partit“.

Des de la Federació Espanyola de Bàsquet també parlaven dels exemples que són els dos conjunts que s’enfrontaran a la final de la Copa Príncep: “Aquest és un dels esdeveniments estrella de la temporada ka que es celebra el primer títol de la principal competició. És important els dos clubs que arriben a ella, més enllà del seus mèrits, és també per la dimensió dels dos clubs, que han començat des de baix, que han crescut amb les competicions FEB i que són dos clubs models“.

I per últim, un gran jugador, ex-internacional amb Espanya, guanyador de tots els trofeus possibles, Jorge Garbajosa desitjava sort als dos equips: “M’agrada que tenen jugadors de referència, com Trias o Otegui, en dues plantilles de gran nivell. Esperem que aquesta final la gaudeixin les aficions i la guanyi el millor“.

Divendres, a les 21h, al Poliesportiu d’Andorra una autèntica festa del bàsquet amb el títol de la Copa Príncep en joc. No t’ho perdis.

Text: Comunicació River Andorra Morabanc
Foto: FEB
Back to top