Un any més amb Vallnord – Pal Arinsal

Un any més amb Vallnord – Pal Arinsal 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Vallnord – Pal Arinsal renova per un any més el contracte de patrocini amb el club. Aquest any, el club i l’estació han realitzat un esmorzar a Pal per celebrar la renovació, on el director general de Vallnord – Pal Arinsal, Josep Marticella i el president del club, Gorka Aixàs, han aprofitat per signar el contracte.

Gorka Aixàs, ha destacat la satisfacció pel suport rebut per part d’una de les marques més importants del país, en una temporada complicada per tots. Afegeix que la relació entre Vallnord – Pal Arinsal i el BCA és ja de família i de compartir els mateixos objectius per seguir creixent plegats. Per la seva banda, Josep Marticella, es mostra molt orgullós de poder seguir realitzant aquesta col·laboració: “Han estat 4 anys de col·laboració únics i en sintonia, i espero que l’estació segueixi apostant durant molts més anys pel club”.  

Com ja és habitual, Vallnord – Pal Arinsal tornarà a donar nom a un partit que es disputarà a casa. Per celebrar de nou l’acord, realitzarem un sorteig a través de les nostres xarxes socials d’un forfet de temporada Ski&Bike i una pilota signada per tot l’equip de la Liga Endesa.

Per donar més repercussió a aquesta col·laboració, Vallnord – Pal Arinsal ofereix també als seus clients paquets especials per esquiar i gaudir dels nostres partits sempre que es realitzin a casa.

Close Cart
Back to top