Venir d’hora diumenge té premi!

Venir d’hora diumenge té premi! 1440 960 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La puntualitat és un mèrit. En el cas dels nostres partits a casa venir molt just sempre acostuma a generar embussos als accessos. El proper diumenge juguem contra l’Fc Barcelona (12h30) a la BMB, i buscant que l’accés sigui el més agradable pel públic (#STOPAGLOMERACIONS) us ho volem posar molt fàcil per venir d’hora. Les portes s’obriran a les 11h, i just en aquell moment començarem a sortejar regals entre els assistents. Els sortejos s’acabaran a les 12h, per tant només podran accedir als premis, les persones que vinguin d’hora al pavelló.

La llista de regals és espectacular.Per gentilesa de Pyrénées hi haurà dessuadores de roba esportiva, dinars al Buffet el Grill, 3 ‘paletillas’ de pernil de gla Beher i una selecció de productes Obach de xarcuteria del Prineu , tindrem entrades per Caldea, una primera visita al Centre Quiropràctic Andorra valorada en 55 euros, uns auriculars esportius SkullCandy d’Esports Viladomat i menús al Restaurant Don Denis, el +Bó, al restaurant Plató de l’Art Hotel. I per últim 10 lots de marxandatge del BC MoraBanc Andorra: bufandes, tasses, clauers, etc…

Per tant, diumenge vine a gaudir d’un dels partits grans de la temporada i torna després a casa amb molts regals a les mans. I tot només per venir d’hora.

 

Close Cart
Back to top