Victòria de prestigi contra el Pau-Orthez (66-73)

Victòria de prestigi contra el Pau-Orthez (66-73) 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Es va perfilant. Mica en mica. Polzada a polzada, Joan Peñarroya es va apropant a la idea d’equip per aquesta temporada històrica del retorn a la lliga ACB. La victoria d’ahir contra el Pau-Orthez no és res més que un pas d’un camí que està oferint senyals de fermesa des del primers moments.
La victòria de prestigi a Pamiers contra un dels clàssics de la lliga francesa arriba,i en això és igual que la derrota del dissabte anterior contra el Fiatc Joventut , carregada d’informació perqué l’analitzin Xavier Luque i David Eudal, els dos assistents de la banqueta andorrana.
El Pau Orthez ha dominat el marcador amb diferències ajustades durant dues terceres parts del matx però sempre notant l’alè del MoraBanc Andorra en el clatell. L’equip francés ha governat el marcador en bona part gràcies a la capacitat atlética de bona part dels seus homes. En el darrer quart els homes de Peñarroya han sabut llegir el codi d’exigència que plantejaven els francesos i mica en mica, la truita s’ha anat tombant del costat andorrà.
Excel•lent debut de Román Martínez amb 11 punts, imperial la demostració d’Ivanov amb 19 quan encara està tot just agafant la forma i mereixedora de ser subratllada la tasca d’un David Navarro que, amb 15 punts, sembla haver fet un pas endavant que augura una temporada fantàstica. L’ensurt de la nit el va donar Betinho que per uns moments va semblar patir una lesió de consideració. Finalment sembla que és només un cop.
Dissabte a les 20h, al Barris Nord de Lleida i contra l’equip local, que milita a la LEB or, nou amistós dels homes de Joan Peñarroya.

Close Cart
Back to top