(106-78) Festival contra el Saragossa que apropa l’equip a la Copa

(106-78) Festival contra el Saragossa que apropa l’equip a la Copa 2223 1563 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Una tarda d’un dissabte qualsevol la felicitat pot brollar a raig al teu voltant. Si en aquell moment mires al teu voltant i et trobes a milers de persones que senten el mateix i estan compartint amb tu el moment, això és que avui estaves a la Bombonera. El MoraBanc Andorra ha completat avui una actuació fantàstica que l’apropa molt a la Copa del Rei derrotant el Casademont Saragossa per 106-78. Els darrers 15 minuts dels homes d’Ibon Navarro han estat una demostració d’encert, ambició i empenta. L’actitud de l’equip ha estat d’anar valents a pel partit des del primer instant de joc amb ritme, defensa i verticalitat el que ha acabat col·lapsant un rival com el Saragossa que venia fent una temporada sensacional. El comportament de l’equip d’Ibon Navarro avui és el d’un equip que sap el que vol i que va a buscar-ho, no que espera a que el rival cometi algun error per aprofitar-se. Proposar el tema en una conversa sempre és jugar amb avantatge, proposar un estil de joc tant decidit com el dels tricolors aquesta temporada val molt la pena quan les coses surten tant rodones com avui. Donem un repàs a l’estadística que avui per Ibon Navarro i el seu cos tècnic serà poesia pura. 66 per cent d’encert en tirs de 2, 53 per cent en tirs de tres i atenció, un 129 de valoració per 72 del rival. I compte, el rival avui era el Saragossa que venia amb 12 victòries i l’equip al complet. El MoraBanc ha fet aquesta exhibició sense Moussa ni Sy. Ha estat un espectacle. Perquè a més, fins el darrer tram de partit el Saragossa ha anat replicant guiat per aquest talent incommensurable que és Carlos Alocén. El MoraBanc sempre ha portat una marxa més però els de Porfi sempre anaven fent la goma. Sempre enganxats al partit. Del 40-26 durant el primer temps s’ha passat al 46-40 al descans o al 46-44. Però en aquests moments peluts el MoraBanc ha estat molt sòlid i sempre ha trobat voluntaris per tirar del carro. Avui molts. Nacho Llovet ha valorat 13 amb 6 punts i 6 rebots, Krampelj ha fet 7 punts molt valuosos, Tyson Pérez ha retornat amb 7 punts i 8 rebots per 15 de valoració, Massenat ha fet 16 punts (tots) a la segona part, Senglin  ha valorat 16 amb 17 punts i 6 assistències i, dempeus, Clevin Hannah ha valorat 29 amb 20 punts i 5 assistències. El següent compromís de l’equip és europeu dimecres a Badalona i en l’horitzó ja està el partit de dissabte vinent a Manresa on se sabrà si l’equip jugar per tercer cop en la seva història la Copa del Rei.